Categories: خبرها

انتقاد دادستان کل کشور از روحانی و علی لاریجانی

زیتون- محمد جعفر منتظری، دادستان کل کشور با اشاره به لغو سخن‌رانی علی مطهری در مشهد به انتقاد از «برخی مقامات از رییس جمهوری تا رییس مجلس» پرداخت که «بدون انجام تحقیق لازم» موضع‌گیری کردند.
منتظری گفت: «اگر چنانچه جلوی سخنرانی طرف مقابل را بگیرند و مانع سخنرانی آن جناح در دانشگاهی شوند آقایان فریاد نمی زنند که آزادی از بین رفت.» او با اشاره به علی مطهری اضافه کرد که چرا او که «ادعای آزادی بیان می‌کند، برای مواردی که سخنرانی طرف مقابل لغو شده بلند نمی‌شود و فریاد رییس جمهوری، رییس مجلس و نماینده مجلس بلند نمی‌شود.»
صادق لاریجانی، رییس قوه قضاییه، نیز پیشتر با گلایه از حسن روحانی و علی لاریجانی پرسیده بود چطور «لغو سخنرانی یک نماینده» برای رییس جمهوری و رییس مجلس مساله است، اما آنها در مورد مسائل دیگر از جمله طرح سوال نمایندگان از حساب های شخصی او، سکوت می کنند.
دادستان کل کشور گفت «دشمن بداند» که این اختلاف‌ها «مثل دعواهای داخل خانواده» است و اگر «یک نفر خارج از خانواده بخواهد به دعوا ورود کند، همه اعضای خانواده دست به دست هم می‌دهند و با دشمن متجاوز برخورد می‌کنند.» گرچه به گفته او «باید سعی کنیم در درون خودمان نیز این مسائل پیش نیاید.»

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵