Categories: خبرها

رییس پلیس فتا: هدف فضای مجازی ایجاد بحران و نارضایتی در مردم است

زیتون– سردار کمال هادیان‌فر، رییس پلیس فتا، گفت که آنچه امروز کاربران «بدون استفاده از ابزارهای پلیسی می‌توانند در اینترنت» مشاهده کنند، تنها «چهار درصد آن چیزی است که اکنون قابل مشاهده است و ۹۶ درصد آن قابل مشاهده نیست». به گفته او «جرایم سازمان‌یافته در این لایه غیرقابل مشاهده ارتکاب می‌یابد.»
به گزارش وب سایت دادستانی تهران، هادیان‌فر مهم‌ترین تهدیدهای فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی را «فعالیت سازمان‌یافته ضد دین، مقدسات و اخلاق» دانست. به گفته او «فعالیت‌های ایران‌ستیزی شبکه یوتیوب» یکی از آسیب‌های فضای مجازی است، زیرا «هر چیزی که به زیان ایران باشد به راحتی در دسترس قرار می‌گیرد، ولی هر آنچه علیه اسرائیل باشد در کسری از ثانیه حذف می‌شود و این شبکه برای رژیم صهیونیستی چهره‌سازی می‌کند.»
رییس پلیس فتا ایجاد «بحران و نارضایتی در مردم با هدف کاهش و حذف اعتماد عموم به مسوولان» را هدف دیگری دانست که در فضای مجازی دنبال می‌شود. او از جمله به موضوع فیش‌های نجومی اشاره کرد و گفت: «استحاله فرهنگی، حمایت از نافرمانی مدنی از طریق عدم پرداخت هزینه‌های آب و برق یا جریمه‌های رانندگی، از دیگر اهدافی است که در فضای مجازی دنبال می‌شود و این واقعیت، هوشیاری مردم را می‌طلبد.»

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵