Categories: خبرها

ارجاع تخلفات ۳ روزنامه و ۸ خبرگزاری از قانون انتخابات به مراجع قضایی

زیتون- کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات کشور با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که تخلفات ۳ روزنامه و ۸ خبرگزاری از ماده ۵۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی به مراجع قضایی ارجاع می‌شود.


پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور خبر داد که در بررسی به عمل آمده از عملکرد رسانه‌های دولتی و متعلق به اموال عمومی (موضوع ماده ۵۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی) طی پنج روز اول تبلیغات انتخابات، ۸۳ مورد به عنوان عدول روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها از ماده مذکور تشخیص داده شده و بر این اساس مقرر گردید موضوع برای رسیدگی به مرجع قضایی ذیصلاح ارجاع شود.

کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه خود یادآور شده است، کمیته ویژه‌ای با حضور نمایندگان وزارت کشور و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای رصد محتوای انتخاباتی رسانه‌ها به منظور نظارت بر اجرای ماده ۵۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی تشکیل و طی جلسات متعدد، موارد عدول از ماده مذکور را بررسی کرده است.

نام رسانه‌های دولتی و متعلق به اموال عمومی مصداق ماده ۵۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی پیش‌تر طی اطلاعیه معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام شده بود.

کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات کشور، از همه رسانه‌های موضوع ماده ۵۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی درخواست کرده در زمان باقیمانده از تبلیغات، چارچوب‌های قانونی را دقیقاً رعایت کنند.

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵