Categories: خبرها

پیش بینی شجونی از احتمال شکست اصولگرایان

زیتون- شجونی،‌ عضو جامعه روحانیت مبارز گفت:« اگر اصولگرایان خارج از لیست ائتلاف اصولگرایی انصراف ندهند، همچون انتخابات سال ۹۲ شکست می خوریم.»

جعفر شجونی امروز به «ایرنا» گفت:« در تهران ۳۰ نفر نماینده می خواهیم، اگر ما سه هزار نفر اصولگرا داشته باشیم، باید تعدادی انصراف بدهند و به تنهایی فعالیت نکنند چرا که آرا خرد می شود و دیگران بالا می آیند.» او ادامه داد:« مرحوم آیت الله مهدوی کنی با قالیباف، ولایتی و حداد عادل عهد و پیمان بسته بودند که در مواقع حساس نزدیک به انتخابات یکی یکی استعفا دهند اما تنها کسی که در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ به این تعهد پایبند ماند آقای حداد عادل بود و بقیه جا خوش کردند، ماندند و استعفا ندادند.»

شجونی اظهار داشت:« مرحوم ایت الله مهدوی کنی می گفتند من دیگر اینها را نمی توانم پیدا کنم، به تلفن من پاسخ نمی دهند که در این میان حسن روحانی رای آورد و این شکست اصولگرایان بود.» وی ادامه داد:« انصراف در این دور انتخابات به منزله تفرقه و جدایی یا بیرون کردن اصولگرایان نیست، این کار بسیار عاقلانه و شجاعانه است در غیر این صورت هر کدام مقداری رای بیاورند، آرا خرد می شود و رقیب در انتخابات پیروز می شود.»

 

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵