Categories: خبرها

محمد خاتمی: هیچ کس در فکر انتقام نیست، به رفع حصر کمک کنیم

زیتون- محمد خاتمی با اشاره به رویکردهای اصلاح طلبانه از جمله «احترام به مردم»، «دفاع از حقوق مردم»، «دفاع از فضای باز و آزاد سیاسی» در مقابل جوهای امنیتی، «دفاع از توسعه‏ و رشد کشور»، «دفاع از روابط معقول با دنیا با حفظ اصول» تاکید کرد که «اصلاح طلبی از هویت خودش برنمی گردد» و این رویکردها را نادیده نمی گیرد. 
او که در دیدار با فرهنگیان و اعضای انجمن اسلامی معلمان، سخن می گفت، افزود: بی تردید و بدون تعارف از آزادی مردم و آزادی رای مردم دفاع می‏ کنیم، این رویکرد ماست.
رییس دولت اصلاحات در ادامه توصیه کرد: «از این عقلانیت استفاده کنید و به سوی آینده ‏ی بهتر گام بردارید. ما به سوی همگرایی بیشتر در جامعه مان باید برویم، اگر گفته می‏ شود که فضای امنیتی تبدیل به فضای سیاسی شود و سخت گیری‏ ها کاهش یابد و زدن و محدود و محصور کردن و جلب کردن برداشته شود همه با توجه به این عقلانیت و همگرایی جامعه گفته می شود و برآیند کار به نفع نظام و کشور است.»
به گفته او ممکن است در مورد «رفع حصر» یا «بازتر شدن فضای سیاسی» بزرگان از جمله رهبری دغدغه ‏ها و نگرانی‏ هایی داشته باشند. خاتمی مرتفع کردن این نگرانی ها را وظیفه اصلاح طلبان دانست و گفت: «ما باید برویم و این نگرانی ها را گوش بدهیم و صحبت کنیم و به رفع آنها کمک کنیم و انجمن هایی مثل شما با آن سابقه ‏ای که دارید می توانند در این مساله ورود کنند.»
رییس جمهوری اصلاحات تاکید کرد: «بنده به ضرس قاطع می‏گویم هیچ کس در فکر انتقام گیری نیست، کسانی که در حصر و حبس هستند اگر بیایند بیرون نمی ‏خواهند انتقام گیری کنند اما جامعه ما آرام می‏ شود و رو به سوی آینده خواهد داشت.»

 

Recent Posts

مسئولیت و اختیار انسان در برابر جهنم و مجازات

زیتون-احمد فعال: یادداشتی را یکی از دوستان لطف کردند و از کانال نقدآگین با عنوان…

۱۰ مهر ۱۴۰۵

انسان دشواری وظیفه است

اگر به ایران برگردم چه خواهم گفت

۱۰ مهر ۱۴۰۵

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵