زیتون- حسن عباسی صبح امروز با شکایت ارتش بازداشت شد.
به گزارش «زیتون» چندی پیش ویدئویی از حسن عباسی منتشر شد که در آن گفته بود «اگر آب کشور را ببرد ارتش صدایش هم در نمی آید و هیچ موضعی نمی گیرد.»
به گفته عباسی ارتش بی سرو صدا فقط در پادگان ها حضور دارد. او گفته است که آمریکا چنین نیرویی را می خواهد.
عباسی این سخنان را در حالی بیان کرد که از سپاه پاسداران و بسیج تجلیل کرده بود.
این اظهار نظر به سرعت واکنش مسئولان ارتش و سپاه را برانگیخت.
فرمانده نیروی زمینی ارتش ۷ مرداد ماه از عباسی خواست تا به صورت رسمی عذر خواهی کند و همچنین خبر از اقدام حقوقی ارتش علیه گوینده این سخنان داد.
پس از آن سخنگوی سپاه، رمضان شریف نیز انتشار ویدئوی سخنان عباسی را قابل پیگیری دانست.
در نهایت حسن عباسی روز ۱۱ مرداد پس از تفهیم اتهام در دادسرای ارتش، نامه ای سرگشاده به منظور پوزش خواهی منتشر کرد؛ که البته بخش عمده ای از آن تهدید منتقدان بود.
در نهایت اما نامه پوزش خواهی کفایت نکرد و او صبح امروز بازداشت شد.
حسن عباسی سابقه یک بازداشت دیگر را نیز در کارنامه خود دارد. او ۱۶ خرداد ۱۳۸۸ در پی سخنرانی در دانشکدهٔ فنی دانشگاه تهران با عنوان «۲۰ سال خامنهایسم و جمهوری دهم» و مصاحبه با روزنامه وطن امروز در تاریخ ۳ خرداد ۱۳۸۸ با عنوان «چرا میخواهند احمدینژاد نباشد؟» و سخنرانی در تالار سید الشهدا تهران با عنوان «مهندسی افکار عمومی» بنا به شکایت دفتر اکبر هاشمی رفسنجانی و حسن روحانیبازداشت شد که بعد در دادگاه رفع اتهام و تبرئه شد.
مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادیترین کارکردهای نظام حقوقی در…
نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحرانها در…
تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…
اخیرا مقاله ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…
یکی از شاخههای بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطهی فکری است…
به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…