دو زن ۶۰۰ میلیارد تومان از کشور خارج کردند

زیتون– جزئیات تازه از «فساد بزرگ بانکی» حکایت از حضور ۲ زن در این پرونده دارد. دو زنی که حدود ۶۰۰ میلیارد تومان از پول بیت المال را با خود از کشور خارج کرده اند و اکنون متواری هستند.
در نخستین گام این پرونده، علی رستگار سرخه ای مدیرعامل معزول بانک ملت و معاون بین الملل وی در این بانک از سوی سپاه دستگیر شدند. ضمن آنکه طبق اعلام سخنگوی دستگاه قضا علاوه بر رستگار سرخه و معاونش، ۲ نفر دیگر هم بازداشت هستند و عده دیگری نیز تحت تعقیبند.
محسنی اژه‌ای، سخنگوی قوه قضاییه پیشتر خبر داده بود که در این پرونده ۴ نفر بازداشت هستند و تعداد دیگری هم تحت تعقیب قرار گرفته‌اند که برخی از آنها خارج از کشور هستند. IMG14093871
حال خبرگزاری تسنیم از نقش ۲ زن در پرونده فساد بزرگ بانکی خبر داد. این افراد برای عملیات انتقال پول توسط مفسدان حاضر در پرونده انتخاب شده بودند.
یکی از این متهمان که هم اکنون متواری است، زن هندی ست که ۲۵۰ میلیارد تومان پول را از افراد حاضر در پرونده فساد بزرگ بانکی دریافت کرده و تاکنون این پول را پس نداده است.
متهم خانم دیگری هم که در این پرونده حضور دارد همسر یکی از بدهکاران بزرگ بانکی می باشد که وی نیز ۳۵۰ میلیارد تومان از اموال بیت المال را گرفته و هم اکنون متواری است.
مدیرعامل معزول بانک ملت احتمالاً تنها یکی از عوامل اصلی این فساد بزرگ بانکی می‌باشد چراکه سازمان اطلاعات سپاه پاسداران پس از دستگیری علی رستگار سرخه اعلام کرد که وی در جریان «کشف یک باند سازمان یافته فساد بانکی» دستگیر شده است.
یک روز پس از آن سرلشکر جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران نیز در توضیحی بیشتر درباره این دستگیری، منحصر بودن اتهام رستگار سرخه به موضوع حقوقهای نجومی را از اساس رد کرد و از مسئله بالاتری سخن گفت. فرمانده کل سپاه گفته بود: «مردم تصور می‌کنند این دستگیری در رابطه با دریافت حقوق‌های نجومی بوده است؛ قطعاً دریافت آن حقوق‌ها یکی از تخلفات بوده است، اما فرد مذکور به‌دلیل حضور در یک فساد اقتصادی بزرگ‌تر دستگیر شده است.»
باندی که به گفته عزیزجعفری «برخی سیاسیون نیز در آن حضور داشته‌اند.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. شرط تصدی مناصب حکومتی اعتقاد به ولایت فقیه است و از دو حال خارج نیست ، یا طرف ادم شارلاتانی است که با تظاهر به ولایتمداری به غارت منابع کشور میپردازد و یا ادمی است که باور دارد صغیر است و قادر به تشخیص مصلحت خود نیست و نیاز به قیمی چون اقای خامنه ای دارد ، سپردن مصلحت جامعه و اداره امور کشور به چنین ادمی نیز نتیجه ای جز آنچه به سر کشور آمد در بر ندارد !
    لحظه ای به سرنوشت کشور عزیز خود بیاندیشیم .

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

اندیشمند حوزه علوم دینی، خانم صدیقه وسمقی، در یادداشت خود تحت عنوان “نه به ابتذال سرکوب‌گری” منتشر شده در سایت زیتون در ۴ خرداد ۱۴۰۲ می‌نویسد: “سال‌هاست که کشور ما در رأس بحران‌های فزاینده‌ی اقتصادی، اجتماعی،

ادامه »

سالهاست که کشور ما در رأس بحران‌های فزاینده‌ی اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی، از یک ابربحران رنج می‌برد، ابربحرانی که از دل بحران‌های فراوان

ادامه »

انسان ها را از منظر نسبت آنها با دردها و مسئولیت‌پذیری اجتماعی عموماً به چهار دسته می‌توان تقسیم کرد: ۱.

ادامه »