Categories: خبرها

حمایت مشاور رهبری از بیانیه قاسم سلیمانی

زیتون- علی‌اکبر ولایتی، مشاور امور بین الملل رهبری، اقدام اخیر دولت بحرین نسبت به سلب تابعیت از شیخ عیسی قاسم را خلاف مقررات بین‌المللی، حقوق انسانی و مبانی اسلامی دانست.
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز همچون قاسم سلیمانی دولت بحرین را تحدید کرد که «اگر دولت بحرین از اقدامات خود دست برندارد و بخواهند به این اقدام غیرقانونی خود جامه عمل بپوشانند بدانند که با مقاومت مردم بحرین و جهان اسلام مواجه خواهند شد.»
ولایتی در پاسخ به این سؤال خبرگزاری فارس که نامه سردار سلیمانی فرمانده سپاه قدس ایران در این رابطه چه پیامی به همراه دارد، توضیح داد آنچه که «سردار سلیمانی به عنوان مسئول سپاه قدس» انجام داد کار بسیار مهمی بود و بدین معناست که «جهان اسلام در قبال اقدام دولت بحرین ساکت نخواهد نشست.
قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس در پیامی دولت بحرین را تهدید کرده بود که در صورت سلب تابعیت شیخ عیسی قاسم، به «مقاومت مسلحانه بی‌سابقه‌ای روبرو می‌شود که اسقاط رژیم بحرین گوشه‌ای از تبعات آن خواهد بود.»

 

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵