رهبر جمهوری اسلامی از شاعران خواست تا در مورد خیانت های آمریکا شعر بگویند

زیتون– آیت‌ الله علی خامنه‌ای شب گذشته (دوشنبه) در ضیافت افطاری با شاعران، ضمن آن که خواستار سرودن اشعاری در باب «خیانت‌های» آمریکا در برجام شد، از «ترویج و تجلیل» از هنرمندان «بدون اعتقاد و ولنگار» در کشور انتقاد کرد.
او از شاعران خواست تا در مورد «خیانت‌های آمریکا» در «قضیه» برنامه جامع اقدام مشترک، برجام، شعر بسرایند. آیت الله خامنه ای یک هفته پیش نیز گفته بود: «اگر آمریکایی‌ها برجام را پاره کنند ما آن را آتش می‌زنیم.»
به توصیه رهبر جمهوری اسلامی، شاعران جوان، پیشکسوت و هندوستانی که در این جلسه شرکت کرده بودند، «باید از شعر به عنوان ابزاری موثر» در آن چه او «جنگ نرم» توصیف کرده، استفاده کنند.
رهبری جمهوری اسلامی در این دیدار  گفت: «گاهی از فردی که ذره‌ای گرایش به مفاهیم اسلام و انقلاب اسلامی نشان نداده تجلیل می‌شود، اما از هنرمندی که همه عمر و سرمایه هنری خود را در راه اسلام و انقلاب گذرانده تجلیل نمی‌شود.»
این دومین بار است که آیت‌الله خامنه‌ای در دو هفته گذشته در بحث فرهنگ و هنر در ایران از واژه ولنگاری استفاده می‌کند و از طریق آن به دستگاه‌های اجرایی می‌تازد.
آیت الله خامنه‌ای در این دیدار گفت «شعر زنده» برای «بیان خیانت‌های آمریکایی‌ها در قضیه برجام» سروده شود و «به‌ویژه شاعران باید این واقعیت‌ها را به افکار عمومی منتقل کنند.»
او همچنین تاکید کرد که در مقایسه با گذشته «اشعار برجسته‌ای» در مورد «فلسطین، یمن، بحرین، دفاع مقدس، شهدای غواص، شهدای مدافع حرم» یا «شیخ زکزاکی» سروده شده، اما «این شعرهای مؤثر و روحیه‌بخش، به خوبی ترویج و منعکس نمی‌شوند و در این خصوص کوتاهی و کم‌کاری وجود دارد.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است .
    یاد میرزاده عشقی به خیر .
    این مجلس چندم به خدا ننگ بشر بود
    هر کار که کردند ضرر روی ضرر بود
    دیدی چه خبر بود ؟!

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

خودشان را شبیه به عامه‌ی مردم جا می‌زنند. تن‌پوشِ کت و شلوار و پیراهن‌شان را نه بر اساس وُسع جیب‌ پر پولی دست‌چین می‌کنند؛ که اغلب از یکی دو فیش حقوقی پر می‌شود؛ بل‌که بر

ادامه »

۱. در طی انتخابات اخیر، مدام شنیده‌ایم که گفته می‌شود: پزشکیان نمی‌تواند کاری از پیش ببرد؛ مگر یک تدارکاتچی چقدر قدرت دارد؛ باید آن

ادامه »

اگر انتخابات و به ویژه انتخاب ریاست جمهوری در کشوری مانند ایران را یک فرآیندی ترسیم کنیم که می خواهد

ادامه »