خاتمی: حکومت خود اصلاحی کند تا نابود نشود

زیتون – محمد خاتمی، رییس دولت اصلاحات، گفت حکومت باید به اشتباه خود اعتراف کرده و خود را اصلاح کند در غیر اینصورت نابودی‌اش «حتمی» است.

وی چهارشنبه، اول شهریور، تصریح کرد که با این شیوه حکمرانی هم اسلام، هم مردم و هم ایران زیان می کنند و لطمه‌های غیر قابل جبران می بینند.

خاتمی افزود:«مردم که برده نیستند! آدمی را سرکار بیاورید که بتواند کار کند و جواب مردم را بدهد. اگر هم می‌گویید زور داریم و همین است که هست خب چرا به نام اسلام چنین می‌کنید؟»

رییس جمهور پیشین ایران با بیان اینکه از انقلاب پشیمان نیست و جمهوری اسلامی را رد نمی‌کند افزود:«حرفمان این است که آنچه هست با جمهوری اسلامی فاصله بسیار زیادی دارد.»

خاتمی در اشاره به انتخابات پیش‌رو گفت:«وقتی ۷۰ درصد مردم نامزد مطلوب خود را نداشته باشند طبیعی است که علاقه ای به رأی دادن نداشته باشند. با ضرب و زور هم کار درست نمی شود. امیدوارم حضرات در راس امور، مصلحت را بشناسند و در نظر بگیرند و فضا را باز کنند.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. این جمهوری اسلامی نیست جناب خاتمی؟! عجب. پس جناب آقای حجت‌الاسلام والمسلمین خاتمی،تشریف ببرید کتاب انقلاب اسلامی آقای خمینی را با دقت بخوانید. کدام یک از این مصائب در زمان حکومت خود آقای خمینی وجود نداشتند؟ مردم برده نیستند؟ ولی طبق سنت اسلامی مردم رعیت( به عربی یعنی گوسفند) و عبد(یعنی برده و بنده) هستند. در زمان حکومت آقای خمینی کدام مسئول پاسخگوی مردم بود؟! مثلاً چه کسی مسئولیت ادامه جنگ پس از آزاد شدن خاک ایران و تصرف فاو را برعهده گرفت و پاسخگو شد؟ مگر آن که موقع نمی‌گفتند زور داریم و به نام اسلام کشتار نمیکردند؟! مگر آقای خمینی رسما نگفت خدعه کردم تا حکومت را به دست بگیریم؟ ول کنید جناب خاتمی، تشت رسوایی حکومت اسلامی قرنهاست که از بام ایران فروافتاده است.

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

«اگر فقیه نصیحت کند که عشق مباش پیاله ای بدهش گو دماغ را تر کن» و: «سر بالین فقیهی نومید کوزه‌ای دیدم لبریز سوال/… من قطاری دیدم فقه می‌برد و چه سنگین می‌رفت» به یادگار

ادامه »

جامعه ایران را می توان از نظر سیاسی به سه طیف مخالفان، موافقان و قشر خاکستری تقسیم کرد. باید گفت که مخالفان کسانی هستند

ادامه »

دکتر بیژن عبدالکریمی جزو معدود اندیشمندان و فلسفه‌ورزانی است که اغلب تلاش می‌کند اخلاق‌مدارانه، در اندیشه‌ورزی و کنشگری‌اش، با پرهیز

ادامه »