کیوان صمیمی

راهبرد: جنبش اجتماعی؛ راهکار: حضور خیابانی

سال شاخص۱۴۰۰ را در حالی آغاز می‌کنیم که ۴۲ سال از شکست انقلاب مردمی ۵۷ گذشته است و در آن به جای تولد جمهوری، امارت اسلامی متولد شد.

استمرار انجماد فکری، تبعیض، حذف، بهره‌کشی و ظلم باعث شکل‌گیری مطالبه‌گری و به تدریج، گسترش و تعمیق آن شد. انباشت این مطالبات، حرکت‌های اعتراضی را به‌وجود آورد و به تدریج باعث شد تا جمع‌ها و صنوف متعددی از زحمتکشان و محذوفان وارد مرحله‌ی اعتراضات خیابانی شوند.

اکنون مظلومان به این نتیجه رسیده‌اند که تجمعات مسالمت‌آمیز کارگران، معلمان، بازنشستگان، پرستاران، رانندگان، مالباختگان، کارمندان و بسیاری دیگر، موثرترین راه برای استیفای حقوق ضایع شده‌شان است.

دموکراسی‌خواهان نیز یکم، فاصله‌گرفتن از حرف و شعار و روی آوردن به حمایت قلمی و قدمی از حرکت‌ها و جنبش‌های مطالبه‌محور و خشونت‌پرهیز و دوم به موازات آن، پافشاری بر تعویق انتخابات پیش‌رو و فشار برای تغییر ساختارها و سپس برگزاری انتخابات سالم، آزاد و عادلانه است که در آن همه‌ی جریانات سیاسی حق حضور داشته باشند.

چنانچه مشارکت ناراضیان در گردهمایی‌های اعتراضی و آرام خیابانی همراه با طرح کردن مطالبات صنفی و سیاسی فوق‌الذکر پرتعدادتر شود هزینه‌های این حضور، بسیار کم خواهد شد اما این یک اصل بدیهی است که بدون پرداخت هزینه، هیچ‌گاه فایده و سودی به‌دست نمی‌آید. تنها و تنها جمع شدن هزینه‌های اندک مردم از طریق اقدام عملی و همگامی در حرکات جماعت‌محور است که موجب نجات کشور از فقر و فساد و تبعیض و نیز رهایی از سرکوب داخلی و زورگویی خارجی خواهد شد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. درود بر ملی گراهای واقعی در کشور. اگر ذره ای امید به این جریان باشد به پاس تلاش ها و پایداری های امثال کیوان صمیمی ها و علیرضا رجایی هاست.
    عمری مستدام و سالم را برایشان آرزو می کنم.

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

کیوان صمیمی

«اگر فقیه نصیحت کند که عشق مباش پیاله ای بدهش گو دماغ را تر کن» و: «سر بالین فقیهی نومید کوزه‌ای دیدم لبریز سوال/… من قطاری دیدم فقه می‌برد و چه سنگین می‌رفت» به یادگار

ادامه »

جامعه ایران را می توان از نظر سیاسی به سه طیف مخالفان، موافقان و قشر خاکستری تقسیم کرد. باید گفت که مخالفان کسانی هستند

ادامه »

دکتر بیژن عبدالکریمی جزو معدود اندیشمندان و فلسفه‌ورزانی است که اغلب تلاش می‌کند اخلاق‌مدارانه، در اندیشه‌ورزی و کنشگری‌اش، با پرهیز

ادامه »