پخش زنده

آمریکا خواستار نشست شورای امنیت درباره حمله موشکی ایران در اربیل شد!

هیأت نمایندگی آمریکا در سازمان ملل متحد گفته که خواستار برگزاری نشست شورای امنیت درباره حمله موشکی ایران در کردستان عراق شده است. در همین حال، هیئت دولت اقلیم کردستان عراق جلسه هفتگی خود را با حضور مسرور بارزانی و قباد طالبانی برگزار کرد. در این جلسه موضوع حمله موشکی سپاه پاسداران به اربیل بررسی شد و حاضران این اقدام را تجاوز به خاک اقلیم کردستان تلقی کردند.


ایران در قضیه حمله موشکی به اربیل، ۲ بار به دروغ متوسل شد

هوشیار زیباری رئیس دفتر سیاسی حزب دموکرات کردستان و نامزد سابق جایگاه ریاست جمهوری عراق در اظهاراتی گفت که ایران در قضیه حمله موشکی به اربیل ۲ بار به دروغ متوسل شد.

وی تصریح کرد که روایت ایران از این حمله رو به تغییر گذاشته چرا که آن‌ها پس از این اقدام گفتند که در پاسخ به حمله اسرائیل به خاک سوریه و شهادت ۲ تن از فرماندهان سپاه قدس، یک مرکز موساد را در اربیل هدف قرار داده‌اند اما سپس ماجرا را به هدف قرار گرفتن یک مقر سپاه قدس در کرمانشاه در تاریخ ۱۴ فوریه ربط دادند و گفتند که آن حمله از خاک اربیل انجام شده بود.

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵