Categories: خبرها

???? محمدصديق کبودوند بدون حضور وکیل محاکمه شد

زیتون- روز گذشته رییس شعبه 28 دادگاه انقلاب، محمد صدیق کبودند را به اتهام تبلیغ علیه نظام محاکمه کرد.
به گزارش «زیتون» این دادگاه بدون حضور وکیل مدافع برگزار شده است.
پريناز حسنی همسر كبودوند در گفتگو با شبكه روداو ضمن تاييد عدم حضور وکیل در این جلسه دادگاه، خبر داد که قاضی مقیسه این دادگاه را ظهر روز سه شنبه برای رسیدگی به اتهام تبلیغ علیه نظام تشکیل داده است.
این فعال حقوق بشر از ١٧ روز گذشته در اعتصاب غذا به سر می برد. محمد صدیق کبودوند در اعتراض به پرونده‌سازی و تشدید فشار‌ها و اذیت و آزار مقامات امنیتی، اعتصاب غذا کرده بود.
روز 21 اردیبهشت سال جاری، دبیرخانه سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان طی اطلاعیه‌ای مطبوعاتی از اعتصاب غذای اعتراضی محمد صدیق کبودوند روزنامه‌نگار و رییس این سازمان خبر داده بود. در بخشی از اطلاعیه مطبوعاتی دبیرخانه سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان آمده بود: از حدود چهار ماه پیش، پروسه دادگاهی محمد صدیق کبودوند آغار شده و تاکنون بیش از سه جلسه دادگاه تحت عنوان اقدام علیه امنیت ملی از طریق اجتماع و تبانی و سایر اتهام‌های انتسابی برگزار شده است و قاضی دادگاه برای او قرار صادر کرده است. همچنین به وی اعلام شده تجمیع حکم ۶ ماه حبس مربوط به فعالیت روزنامه‌نگاری‌اش در مورد او اعمال نمی‌شود و ایشان باید تمام مدت حبس ۱۰ سال و ۶ ماه را تحمل کند.
دوازده روز بعد از اعصاب غذا، کبودوند به صورت اورژانسی به بیمارستان طالقانی منتقل شده بود.

Recent Posts

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

29 آگوست 2026

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

29 آگوست 2026

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

29 آگوست 2026

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

29 آگوست 2026

فلسفه‌ی اخلاقِ باور در سیاست

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است…

29 آگوست 2026

یادمانده‌هایی از آشنایی با زنده یاد ابراهیم یزدی

  به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…

29 آگوست 2026