Categories: خبرها

? بازداشت نرگس محمدی، ویدا ربانی و زنان معترض افغانستانی در تجمع مقابل سفارت پاکستان

زیتون ـ تجمع مسالمت آمیز معترضان ایرانی و افغانستانی در مقابل سفارت پاکستان در تهران از سوی پلیس به خشونت کشیده شد.

بر اساس گزارش‌های میدانی نرگس محمدی، فعال حقوق بشر و ویدا ربانی، روزنامه‌نگار و تعدادی از زنان معترض افغانستانی در این تجمع بازداشت شدند. شاهدان عینی می‌گویند که این بازداشت با ضرب و شتم شدید بازداشتی‌ها همراه بوده و گوشی‌های تلفن همراه آنان نیز مصادره شده است.

از محل انتقال بازداشتی‌ها فعلا خبری در دست نیست اما بر اساس اظهارات شاهدان عینی، «پلیس امنیت، پلیس گاندی و پلیس آزادی» از جمله نیروهای نظامی حاضر در منطقه بودند که دست به بازداشت معترضان زدند. گفته می‌شود که تعداد بازداشت‌ها تا ۳ ون هم می‌رسد.

بر اساس گزارش‌های میدانی، پلیس معترضان را «مزدور آمریکایی» خوانده و با معترضان افغانستانی هم برخورد تحقیرآمیز داشتند.

تجمع اعتراضی در مخالفت با سیاست‌های پاکستان در دفاع از طالبان، امروز در ساعت ۵ بعد از ظهر به وقت محلی در تهران برگزار شد. در این تجمع  تظاهرکنندگان  شعارهایی  را در محکومیت طالبان و پاکستان و  همچنین در حمایت از جبهه مقاومت مردمی در پنجشیر و احمد شاه مسعود سر دادند.

 

 

Recent Posts

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

بازخوانی انتقادی صورت‌بندی فکری محمد حنیف‌نژاد در افق رهایی و انسداد تاریخی

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

نقد یک خطای معرفتی دین‌ستیزان

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

جمهوری، جمهوریت و سلطنت موروثی

در این نوشتار کوتاه تلاش می‌شود که بین سه مفهوم «جمهوری»، «جمهوریت» و نیز «سلطنت»…

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵

چرا فاشیسم به صحنه جهانی بازگشت؟

قرن بیستم با نبردی سهمگین میان سه ایدئولوژی رقیب تعریف شد: لیبرالیسم، کمونیسم و فاشیسم.…

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵