جهانگیری: به برخی روزنامه‌ها نگاه نکنیم بهتر است

زیتون– معاون اول رییس جمهوری امروز صبح، در مراسم معرفی دستاوردهای صنعت دارویی کشور، گفت:« من امروز صبح روزنامه‌ها را خواندم و واقعاً ‌اگر به برخی از این روزنامه‌ها نگاه نکنیم بهتر است زیرا آنها مطرح می‌کنند که همه نگاه دولت به آمریکا بوده، همه بار دولت بر دوش وزارت امور خارجه است و تمام تلاش وزارت امور خارجه هم برای گفت‌وگو با آمریکاست. این اظهارات آدم را کسل می‌کند. امروز من جایی آمده‌ام که یکی از کلیدی‌ترین دستاوردهای دولت در آن اتفاق افتاده است. در سه سال گذشته هر ماه دو داروی جدید تولید شده است. بخش بهداشت و درمان دستاوردهای مهمی در این سه سال داشته است.»

وی همچنین افزود:« ما یادمان نرفته در سه سال گذشته وضع درمان و بیمارستان‌ها، هزینه‌های دارویی و امکانات بهداشتی چگونه بود. من عید ۹۲ به یکی از بیمارستان‌های کرمان سر زدم که در آنجا تعداد زیادی از همراهان بیماران از من کمک مالی یا تجهیزات درمانی می‌خواستند. در حالی که در عید ۹۳ به همان بیمارستان رفتم و حتی یک نفر هم برای مشکلات درمانی به من مراجعه نکرد. فقط یک پزشک به خاطر دو روز تعطیلی به آنجا نرفته بود.»

جهانگیری همچنین با بیان اینکه بخش درمان از بخش‌های گله‌مند از دولت است، گفت:« سال ۹۴، سال سختی را پشت سر گذاشتیم و درآمدهای دولت کاهش یافت اما دولت به تعهدات خود پایبند است. می‌دانم بخشی از عدم پرداخت‌ها برای بخش درمان مشکل درست کرده است اما ما این مسأله را به صورت جدی پیگیری می‌کنیم تا این مشکل حل شود.»

او در ادامه سخنرانی در این جلسه خبر داد:« هر ماه دو داروی جدید در کشور تولید می‌شود که این مسأله افتخارآمیز است اما عده‌ای نمی‌فهمند باید به چه چیزهایی افتخار کنند. ما به توانمندی علمی کشور افتخار می‌کنیم. این دستاوردها غرور ملت را برمی‌انگیزد. اقدامات مهمی در بخش بهداشت، دارو و درمان انجام شده است اما باید در کنار هر دانشگاه یک مرکز رشد ایجاد شود تا از این نوآوری‌ها به خوبی حمایت شود. صادرات ما باید بیش از اتکاء به منابع نفتی بر اقتصاد دانش‌بنیان متکی باشد.»

جهانگیری در بخش دیگری از اظهارات خود با بیان اینکه بهره‌وری یکی از گمشده‌های بزرگ اقتصاد ایران و یکی از نیازهای حیاتی ماست، گفت:« در بسیاری از کشورهای جهان سهم عمده‌ای از رشد اقتصادی از افزایش بهره‌وری نیروی انسانی و سرمایه فیزیکی به دست می‌آید. در حالی که کشور ما به عنوان یک کشور اسلامی بدترین وضعیت بهره‌وری را دارد. این در حالی است که در اسلام تأکید شده که انسان از انرژی و سرمایه خود بهترین بازدهی را داشته باشد.»

وی افزود:« در برنامه سوم توسعه افزایش بهره‌وری به عنوان یک هدف در نظر گرفته شده و قرار بود ۳۳ درصد از رشد اقتصادی از بهره‌وری به دست آید. در حالی که این عدد نزدیک به صفر است. این بیماری باید از اقتصاد ایران برچیده شود که در این زمینه ابتدا به فرهنگ‌سازی نیازمندیم تا کارمند و کارگر از وقت به خوبی استفاده کند و از دارایی‌های فیزیکی هم بهره‌وری کاملی انجام شود. من از همه نخبگان و صاحب‌نظران می‌خواهم که به فرهنگ‌سازی در این حوزه کمک کنند. البته ما در این حوزه به برنامه‌ریزی، هدف‌گذاری و شاخص‌گذاری هم نیازمندیم.»

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. در سال ۴۸ که نگاهها بسوی امریکا بود من با دیپلم دانشسرا به عنوان معلم استخدام شدم با حقوق ماهیانه ۵۸۰ تومان معادل ۵ سکه پهلوی طلا و امروز حقوق بازنشستگی من معادل یک سکه “بهارآزادی” است !

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

جامعه ایران را می توان از نظر سیاسی به سه طیف مخالفان، موافقان و قشر خاکستری تقسیم کرد. باید گفت که مخالفان کسانی هستند که معتقدند جمهوری اسلامی اصلاح ناپذیر است و باید برود. موافقان

ادامه »

دکتر بیژن عبدالکریمی جزو معدود اندیشمندان و فلسفه‌ورزانی است که اغلب تلاش می‌کند اخلاق‌مدارانه، در اندیشه‌ورزی و کنشگری‌اش، با پرهیز از رادیکالیسم و اتخاذ

ادامه »

بسیاری از شهروندان و بازیگران اقتصادی اعم از مصرف‌کننده، سرمایه‌گذار، تولیدکننده از خود می‌پرسند که چرا با هر تکانه در

ادامه »