هشدار دادستان به افرادی که به دنبال درآمد از جاذبه‌های‌جنسی هستند

زیتون- عباس جعفری دولت آبادی، دادستان عمومی و انقلاب تهران از برنامه مبارزه با مزون‌های مرتبط با مدلینگ خبر داده و گفته که دو پرونده در این زمینه در دادسرای جرائم رایانه‌ای باز شده است.

دولت آبادی گفت که عده ای در رابطه با این پرونده ها بازداشت شده اند و افزود:« ظرف دو سال گذشته در حوزه مبارزه با آرایشگاه ها و مزون‌های مرتبط با مدلینگ کارهای خوبی انجام شده است و دو پرونده عنکبوت یک و عنکبوت دو توسط سرپرست دادسرای جرایم رایانه‌ای و همکارانمان کلید خورد،‌ حدود ۵۰ آرایشگاه،‌ ۵۰ مزون و ۵۰ آتلیه عکاسی تحت شاخه اطلاعاتی و قضایی در آمدند ودستگیری های انجام و صفحات زیادی بسته شد..» به گفته داستان تهران، امروزه در فضای مجازی شاهد «افزایش چشمگیر و یا حتی توسعه و ترویج شبکه‌های مبتذل و مستهجن هستیم که خطری جدی برای خانواده‌هاست.»

دادستان تهران در ادامه سخنانش که توسط ایرنا منتشر شد، تاکید کرد که بر «اینستاگرام و فیس بوک اشراف اطلاعاتی وجود دارد.»

در این جلسه الهام عرب، یکی از مدل های ایرانی نیز حضور داشت. او سال گذشته در برنامه ماه عسل مربوط به ماه رمضان برای اولین بار در تلویزیون رسمی ایران حضور پیدا کرده بود. این مدل لباس عروس، با بیان اینکه عشق خانواده و وطن باعث حضورش در این جلسه شد پاسخگوی سوالات دادستان تهران شد. عباس جعفری دولت آبادی در راستای افشای پروژه مدلینگ در ایران با طرح سوالی مبنی براینکه چگونه به این فعالیت جذب شدید از این داوطلب پشیمان شده خواست که توضیحی در این رابطه ارائه دهد.

به گفته الهام عرب درآمد مدلینگ در ایران ماهانه حدود ۱۰ میلیون تومان است. الهام عرب در ادامه سخنانش که بخشی از آن از تلویزیون نیز پخش شد، از دست به دست شدن عکس های بی حجابش اظهار ناراحتی کرد و گفت:« آرزوی تمام دختران این است که به خانه بخت بروند و خوشبخت شوند اما باید دید آیا فردی که مدل است انتخاب فردی می شود که دوستش دارد، ۹۰ درصد پاسخ منفی است.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. دادستان محترم تهران با وارد شدن در فعالیت اطلاعاتی جای پرویز ثابتی را پر کردند ، ولی با پینه روی پیشانی شومن موفقی نخواهند شد !

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

اندیشمند حوزه علوم دینی، خانم صدیقه وسمقی، در یادداشت خود تحت عنوان “نه به ابتذال سرکوب‌گری” منتشر شده در سایت زیتون در ۴ خرداد ۱۴۰۲ می‌نویسد: “سال‌هاست که کشور ما در رأس بحران‌های فزاینده‌ی اقتصادی، اجتماعی،

ادامه »

سالهاست که کشور ما در رأس بحران‌های فزاینده‌ی اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی، از یک ابربحران رنج می‌برد، ابربحرانی که از دل بحران‌های فراوان

ادامه »

انسان ها را از منظر نسبت آنها با دردها و مسئولیت‌پذیری اجتماعی عموماً به چهار دسته می‌توان تقسیم کرد: ۱.

ادامه »