آمازون حساب کاربری چند مقام‌ رسمی ایران را معلق کرد

زیتون- وبسایت خرید آنلاین آمازون اعلام کرده که حساب کاربری چند ایرانی را که از این وبسایت خرید کرده بودند، معلق کرده است.
شرکت آمازون در تازه ترین گزارش فصلی خود به کمیسیون نظارت بر اوراق بهادار و سهام در آمریکا گفته است که تعدادی از حساب های کاربری مرتبط با سفارتخانه های ایران را شناسایی کرده که صاحبان آنها از ژانویه سال ۲۰۱۳ تا مارس سال ۲۰۱۶، محصولاتی به ارزش تقریبی ۱۱۰ هزار دلار را از طریق آمازون خریده اند. به گفته آمازون، این خریدها مشمول تحریم های آمریکا علیه ایران می شده است.

بنا به گفته آمازون در این گزارش که در یک وب‌سایت دولت آمریکا منتشر شده، خریداران ایرانی این اقلام کسانی بوده‌اند که بنا بر تحریم‌های آمریکا علیه ایران از انجام هرگونه فعالیت اقتصادی منع شده بودند. آمازون می‌گوید که دیگر به صاحبان این حساب‌های کاربری چیزی نخواهد فروخت. در گزارش آمازون آمده است که این کمپانی مطمئن است که بین دی‌ماه ۹۱ و اسفند ۹۴ افرادی خارج از ایران که شامل تحریم‌های آمریکا علیه ایران می‌شده‌اند، از این کمپانی خرید کرده‌اند.

تحریم‌های مورد اشاره در این گزارش دو لایحه‌ای هستند که در ۲۰ مرداد سال ۹۱ توسط رئیس‌ جمهوری آمریکا امضا و اجرایی شدند و شامل تمامی فعالیت‌های مربوط به بخش انرژی، مالی، تسلیحات سنگین، حمایت از تروریسم و نقض حقوق بشر در سوریه می‌شوند.

بی بی سی فارسی در این باره نوشت که  محصولات خریداری شده شامل مجموعه ای از کالاها از جمله کتاب، موسیقی، پوشاک، وسایل خانه و آشپزخانه، لوازم آرایشی و بهداشتی، وسایل اداری، قطعات اتومبیل و وسایل برقی بوده است.
آمازون در این گزارش فصلی گفته است که کالاهایی به ارزش تقریبی ۲۰ هزار دلار برای سفارتخانه های ایران در ژاپن، آلمان، فرانسه، اسپانیا، اتریش، چین و هیئت نمایندگی ایران در فرانسه خریداری شده است. اقلامی هم به ارزش تقریبا ۸۱ هزار دلار توسط افرادی خریداری شده که احتمالا از جانب این سفارتخانه ها اقدام می کردند. همچنین خرید کالا به ارزش ۹۰۰ دلار توسط فرد دیگری انجام شده که نامش در فهرست تحریم ها آمده است.
همه نهادها و شرکت هایی که در آمریکا فعالیت تجاری می کنند موظف هستند که سالی چهار بار به کمیسیون نظارت بر ارواق بهادار و سهام آمریکا درباره روند فعالیت هایشان گزارش دهند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »