Categories: خبرها

روحانی: عده‌ای می‌گویند ما در سایه تحریم زندگی خوبی داشتیم

زیتون- رییس جمهوری با انتقاد از افراد بدبین و بدگمان به مذاکرات هسته‌ای، گفت که عده‌ای می‌گویند «ما در سایه تحریم زندگی خوبی داشتیم؛ چرا زندگی خوب ما را برهم زدید.»
حسن روحانی در ادامه توضیح داد:« آن وقت که ما می‌گفتیم پای میز مذاکرات می‌توان مشکل را حل کرد بدبین‌ها و بدگمان‌ها می‌گفتند امکان‌پذیر نیست. آن روز که توانستیم با ۶ قدرت جهانی به توافق برسیم باز هم بدبین‌ها و بدگمان‌ها گفتند درست است به توافق رسیدید اما این قابل اجرا نیست. آن روز که به روز اجرای برجام رسیدیم باز هم بدگمان‌ها گفتند آنچه به شما وعده داده‌اند را عمل نخواهند کرد و شما در این مذاکرات به موفقیت نرسیده‌اید.»
رییس جمهوری پرسید که:«چرا کار یک ملت بزرگ را کوچک نشان می‌دهید؟ این کار یک دولت نیست، بلکه کار یک ملت بزرگ، قدرتمند و مقاوم و کاری است که توسط همه مردم ما با هدایت‌های رهبر معظم انقلاب صورت گرفته است و هر جا که احتمالاً لازم بود تصویب شود از شورای عالی امنیت ملی تا مجلس شورای اسلامی مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.»
او در ادامه سخنانش که توسط ایرنا منتشر شده افزود:« برخی گفتند برجام را تصویب و اجرا کردید اما در مقام عمل برجام را نمی‌بینیم اگر صادرات نفت از ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه به ۲ میلیون و ۳۰۰ بشکه رسیده می‌گویند اینکه چیزی نیست دوبرابر شده است. ما می‌گوییم در سایه برجام امروز برای نقل و انتقال پول دست شما باز شده است. آنها می‌گویند اینکه چیزی نیست. در سایه برجام به جای اینکه کشتی‌های بزرگ در ساحل‌ کشورهای همسایه پهلو بگیرند و با قایق و لنج بار به ساحل ایران برسد و هر کانتینری ۷۰۰ دلار اضافه از جیب مردم پرداخت شود کشتی‌ها مستقیماً در ساحل ایران پهلو می‌گیرند، باز هم می‌گویند چیزی نیست.»

Recent Posts

مسئولیت و اختیار انسان در برابر جهنم و مجازات

زیتون-احمد فعال: یادداشتی را یکی از دوستان لطف کردند و از کانال نقدآگین با عنوان…

۱۰ مهر ۱۴۰۵

انسان دشواری وظیفه است

اگر به ایران برگردم چه خواهم گفت

۱۰ مهر ۱۴۰۵

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵