Categories: خبرها

اعتصاب غذای نورعلی تابنده و دراویش زندانی

زیتون– نورعلی تابنده، قطب دراویش گنابادی، از روز گذشته در اعتراض به محدودیت‌های خود اعتصاب غذا کرده است.

پس از درگیری بین مأموران امنیتی و شماری از دراویش گنابادی در خیابان گلستان تهران در بهمن و اسفند ۹۶، نورعلی تابنده در بازداشت خانگی قرار گرفت.

او چهارم شهریور امسال٬ اجازه سفر به شهرستان بیدخت، زادگاه خود، را دریافت کرده اما دیگر دراویش گنابادی اجازه همراهی با او را نیافتند.

جمعی از دروایش گنابادی زندانی نیز طی روز گذشته و امروز٬ در حمایت از قطب خود دست به اعتصاب زده‌اند.

 

از جمله دراویش زندانی که در حمایت از قطب خود دست به اعتصاب زده‌اند٬ احمد ایرانی‌خواه٬ سعید دوراندیش٬ مرتضی کنگرلو٬ صالح‌الدین مرادی سروستانی٬ کسری نوری٬ سینا انتصاری٬ رضا انتصاری٬ مصطفی عبدی٬ سخاوت سلیمی٬ رسول هویدا و عباس دهقان هستند.
دیگر دراویش محبوس در زندان بزرگ تهران که به این اعتصاب پیوسته‌اند جواد خمیس‌آبادی٬ مجتبی بیرانوند٬ سعید سلطان‌پور٬ محمدرضا درویشی٬ حیدر تیموری٬ محسن مقدسی و فرامرز مانگری هستند.
سپیده مرادی، شکوفه یداللهی و سیما انتصاری نیز از جمله زنان درویش زندانی هستند که تا رفع محدودیت‌های دکتر نورعلی تابنده در زندان اوین دست به اعتصاب غذا زدند.
درر مجموع تا این لحظه ۷۱ درویش زندانی دست به اعتصاب غذا زده‌اند.

Recent Posts

مسئولیت و اختیار انسان در برابر جهنم و مجازات

زیتون-احمد فعال: یادداشتی را یکی از دوستان لطف کردند و از کانال نقدآگین با عنوان…

۱۰ مهر ۱۴۰۵

انسان دشواری وظیفه است

اگر به ایران برگردم چه خواهم گفت

۱۰ مهر ۱۴۰۵

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵