Categories: خبرها

شکایت محمدرضا نقدی از بهزاد نبوی

زیتون– محمدرضا نقدی، معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران، خبر مربوط به «شناسایی دو جاسوس» در دفترش را تکذیب کرده و گفته است به خاطر انتشار چنین خبری، از بهزاد نبوی، فعال اصلاح‌طلب شکایت می کند.

او این خبر را «هجویات» و «دروغ» و «نشر اکاذیب» خوانده است.

بهزاد نبوی٬ فعال سیاسی اصلاح طلب روز  روز ۳۰ شهریور در گفت‌وگو با وب‌سایت الف٬ خبر از آن داده بود که«در دفتر سردار نقدی دو جاسوس اسرائیلشناسایی شد که در زندان با برخی زندانیان سیاسی هم بند بودند، که یکی از آنها اعدام شد.»

البته در متن گفت‌وگوی بهزاد نبوی اشاره مستقیم به سردار نقدی نشده بود و جمله این طور منتشر شده بود: «در دفتر فلان سردار دو جاسوس اسرائیل شناسایی شد که در زندان با برخی زندانیان سیاسی هم هم‌بند بودند و یکی از آنها اعدام شد.»

سایت «الف» پس از مدتی اسم سردار نقدی را از مقدمه این گفت‌وگو حذف کرد ولی خبر شناسایی دو جاسوس در دفتر سردار نقدی در بسیاری از رسانه‌ها بازتاب داشت و این بازتاب گسترده منجر به واکنش معاون هماهنگی سپاه شد.

نقدی امروز (دوشنبه) در اولین واکنش به این گفت‌وگوی بهزاد نبوی٬ گفت که این فعال سیاسی اصلاح طلب «انشاءلله به زودی به دادگاه خواهد رفت و باید پاسخگوی اتهامات کذبی که وارد کرده و در نهایت منتظر مجازات آن باشد.»

نقدی از مهر ۱۳۸۸ تا آذر ۱۳۹۵ با حکم آیت‌الله خامنه‌ای، رئیس سازمان بسیج بود. این فرمانده ارشد سپاه از اردیبهشت امسال با حکم رهبر جمهوری اسلامی به عنوان «معاون هماهنگی سپاه» منصوب شد که یک سمت کلیدی در تشکیلات سپاه پاسداران محسوب می‌شود.

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵