زیتون– نیرویهای امنیتی از برگزاری نخستین سالروز درگذشت بهرام نمازی ممانعت به عمل آوردند.
بهرام نمازی از فعالان ملی و از رهبران حزب ملت ایران، ۲۵ مردادماه سال گذشته٬ درگذشت.
به گزارش «زیتون» نیروهای امنیتی طی تماس با مدیریت هتل سیمرغ تهران که قرار بود فردا جمعه مراسم اولین سالروز درگذشت بهرام نمازی در آنجا برگزار شود، ضمن تهدید ایشان خواهان لغو این مراسم شدهاند.
بهرام نمازی ۱۵ آبان ۱۳۱۵ در شیراز متولد شد.
نمازی دردانشگاه به همراه چند نفر دیگر و از جمله مصطفی شعاعیان عضو شورای کمیته دانشجویان پلی تکنیک بود و در همین رابطه در بهمن ۱۳۴۱ به همراه تعداد زیاد دیگری از دانشجویان و فعالان سیاسی بازداشت شد و نزدیک به شش ماه را در زندان گذراند. نمازی بعد از آزادی فعالیتهای سیاسی خود را ادامه داد.
او از جمله اعضا و رهبران حزب ملت ایران و از نزدیکترین افراد به مرحوم داریوش فروهر محسوب میشد. در سال ۱۳۴۹ و در جریان جدایی بحرین از خاک ایران بهرام نمازی به همراه داریوش فروهر و دوتن دیگر از اعضای حزب ملت ایران از جمله کسانی بودند که به فروش خاک وطن به اعتراض برخاستند و در نتیجه از سوی ساواک بازداشت، شکنجه و زندانی شدند .
مهندس نمازی از وفادارترین یاران مرحوم فروهر بود.
مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک سو،…
خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعهای که دههها زیر سایه تنش،…
به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…
درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه میکنید، حاشیهای است بر یک گفتوگو در…
مدتی است هر رسانهای را که باز میکنید، سعید لیلاز را میبینید که با لحنی…
جامعه ایران از دیماه تاکنون با سه بحران همزمان و عمیق روبهرو شده است: سرکوب…