زیتون– محمدجواد ظریف٬ وزیر امور خارجه! اعلام کرد که در نیویورک به او گفته شده اگر پیشنهاد حضور در کاخ سفید برای گفتوگو با دونالد ترامپ را نپذیرد تحریم خواهد شد.
محمدجواد ظریف امروز (دوشنبه) در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران تحریم خود را «شکستی برای دیپلماسی» ارزیابی کرد و مدعی شد که ایالات متحده تمایلی به گفتوگو ندارد.
این نشست خبری از سوی صدا و سیمای ایران پوشش داده نشد.
پایگاه خبری جماران گزارش داده صدا و سیما برای لحظاتی این نشست را به طور زنده پخش کرده اما بلافاصله آن را قطع کرده است. بخشهای کوتاهی از صحبتهای ظریف در بولتن خبری ساعت یک این شبکه پخش شد.
روز گذشته سخنگوی دولت و دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران ضمن واکنش به تحریم محمد جواد ظریف از سوی آمریکا، گزارشها درباره دعوت او به کاخ سفید را تائید کرده بودند.
مقامهای کاخ سفید هنوز به طور رسمی درباره این گزارشها ابرازنظر نکردهاند.
نشریه آمریکایی «نیویورکر» روز جمعه ۱۱ مرداد به نقل از منابع دیپلماتیک مدعی شد که سناتور رند پال دو هفته پیش در جریان دیدارش با محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران، در نیویورک از او برای دیدار و گفتوگوی مستقیم با دونالد ترامپ در کاخ سفید دعوت کرده بود.
به گفته نیویورکر، محمدجواد ظریف در پاسخ به دعوت رند پال گفته است که برای تصمیمگیری در این باره باید با تهران مشورت کند و در نهایت، آنچنانکه نیویورکر نوشته است، رهبران ایران اجازه چنین دیداری را ندادهاند.
نیویورکر نوشته است که دو هفته پس از این دیدار و پاسخ منفی محمدجواد ظریف به این دعوت، وزارت خزانهداری آمریکا وی را روز چهارشنبه ۹ مرداد در فهرست تحریمهای خود قرار داد.
مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادیترین کارکردهای نظام حقوقی در…
نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحرانها در…
تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…
اخیرا مقاله ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…
یکی از شاخههای بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطهی فکری است…
به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…