آیت الله وحید خراسانی: جان و مال یک غیرشیعه همانند یک مرجع تقلید باید حفظ شود

زیتون- آخرین فتوای آیت الله وحید خراسانی، نقطه پایانی بود بر تبلیغات برخی رسانه ها که مراجعی همچون او را به ضدیت با اهل سنت متهم می کنند. این مرجع تقلید شیعیان در فتوایی اعلام کرد که جان و مال و ناموس و عرض و آبروی مسلمانان اهل سنت همانند شیعیان و حتی مراجع تقلید حرمت دارد و باید حفظ شود.

org-z1293566197720c6ade5848eb70de4557980d0015f1a9c6b702

 

آیت الله وحید خراسانی در دیدار با مسئولان مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت:« اگر به دستورات شرع عمل کنیم که رفتار با مسلمان چه باید باشد، خود شهادتین چه آثاری دارد، اگر عامه بفهمند دستورات این مذهب را که فرمود: صلّوا فی مساجدهم- در مساجد آنها نماز بخوانید، عیادت کنید مرضای آنها را، احوال بپرسید از غُیّب آنها؛ اگر این دستورات علنی شود چه تألیف قلوبی پیدا می‌شود. این ها دین و مذهب ما را نشناختند.»

این مرجع تقلید شیعیان تصریح کرده است:« ناموس یک بدوی، عرضش، مالش، جانش همانند جان و مال و عرض یک مرجع شیعی است. همانطوری که جان و مال و عرض یک مرجع شیعی باید حفظ شود، آن هم باید حفظ شود، در این حد. این یک بحث است، چقدر هم عریض و طویل از جهت معاشرت با آنها. معاشرت یک باب است، عیادت کنید از مریضاشان. اگر حمله شود به خانه یک بدوی از آنها از نظر شرعی با حمله به بیت مراجع شیعه برابر است. این رفتار ما، ان شاءالله با این روش عمل شود.»

آیت الله وحید خراسانی علاوه بر این موضوع حساس مذهبی، پیش از این هم فتاوی صریح دیگری داشته است که در رسانه های نیز بازتاب یافته است. بی اعتباری اقرارگیری در زندان و با تهدید، انتقاد از عادی شدن حبس و زندان، جایز بودن استفاده از ماهواره، اداره حکومت بر اساس نهج البلاغه و نه به صرف حفظ قدرت، انتقاد از سیاست بافی در مجالس اهل بیت و انتقاد از بی حرمتی به سیدحسن خمینی، از جمله این مواضع و فتواها بوده است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

«زندان در زندان»، رنجنامۀ خانم فائزه هاشمی عزیز که در زندان اوین نوشته شده را خواندم و سخت غمگین شدم. فعالیت های سیاسی و مدنیِ فائزه خانم را از دهۀ هفتاد شمسی رصد کرده و

ادامه »

 اخیرا در شماره ۵۵۹ هفته‌نامه تجارت فردا، مطلبی به قلم محمد طاهری، سردبیر این هفته‌نامه و سایر نویسندگان نوشته شده است با عنوان افسون

ادامه »

اگر روند تحولات سیاسی کشور را در شش ماه گذشته (از ابتدای اسفند ۴۰۲ تا اول شهریور ۴۰۳) بررسی کنیم،

ادامه »