Categories: خبرها

? کیوان صمیمی آزاد شد

زیتون– ساعتی پیش کیوان صمیمی٬ با قرار وثیقه از زندان آزاد شد.

به گزارش «زیتون» کیوان صمیمی سردبیر مجله ایران فردا و رئیس انجمن دفاع از آزادی مطبوعات، ۱۱ اردیبهشت روز جهانی کارگر در تجمع کارگران مقابل مجلس شورای اسلامی به همراه تعدادی از روزنامه‌نگاران و فعالان کارگری بازداشت شد.

به گزارش «زیتون» به رغم اینکه حکم بازداشت موقت او یکماهه بوده و با وجود اینکه بیش از دو هفته از پایان بازجویی های وی می گذرد، به بهانه ادامه بررسی و تحقیقات، حکم بازداشت موقت او برای یک ماه دیگر نیز تمدید شده است.

کیوان صمیمی از مبارزان و زندانیان سیاسی زمان شاه بوده که بعد از انتخابات ۸۸ هم ۶ سال را در زندانهای اوین و رجایی شهر در حبس به سر برده است.

او هم اکنون در بند ۲۰۹ زندان اوین در بازداشت موقت است.

پیشتر جمعی از فعالان سیاسی، اجتماعی و حقوق بشری در اعتراض به ادامه بازداشت کیوان صمیمی٬ بیانیه‌ای صادر کردند.

امضا کنندگان این نامه تاکید کردند که کیوان صمیمی عمر خویش را وقف تلاش برای آزادی و تامین حقوق مدنیِ مردم و بویژه حقوق محرومان و محذوفان و نادیده‌شدگان کرده‌است.

در این نامه آمده است .صمیمی با دانش و تجربه سیاسیِ خویش،در طول هفتاد سال زندگی پربارِ خود،پیش و پس از انقلاب،بارها متحمّل حبسهای طولانی شده‌ و تمامی امکانات زندگیِ خود را در این راه هزینه کرده‌است و تردیدی وجود ندارد که حبس و زندان اخیر نیز بر روحِ پرصلابتِ وی تاثیری برجای نخواهد گذارد اما چنین برخوردهایی تنها حجّت متقنی است بر نادرستی و خطای سیاستهای امنیتیِ همیشگی که پیوسته با پشتیبانیِ احکام قضایی نیز همراه بوده‌است.

Recent Posts

مسئولیت و اختیار انسان در برابر جهنم و مجازات

زیتون-احمد فعال: یادداشتی را یکی از دوستان لطف کردند و از کانال نقدآگین با عنوان…

۱۰ مهر ۱۴۰۵

انسان دشواری وظیفه است

اگر به ایران برگردم چه خواهم گفت

۱۰ مهر ۱۴۰۵

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵