Categories: خبرها

حسن روحانی: مذاکره را قبول دارم اما نه در شرایط فعلی

زیتون– حسن روحانی٬ رییس‌جمهوری٬ گفت که «طرفدار مذاکره و دیپلماسی» است، اما «انجام آن مذاکره را در شرایط کنونی به هیچ عنوان قبول ندارم.»

چندی است که تنش لفظی بین ایران و آمریکا به بالاترین سطح خود در چند سال اخیر رسیده است.

دونالد ترامپ٬ رییس جمهوری آمریکا پس از خروج از برجام٬ با اتخاذ سیاست فشار حداکثری به دنبال آن است که ایران را مجددا بر سر میز مذاکره بنشاند؛ اما مقامات ایران تا کنون به این درخواست پاسخ منفی داده‌اند. ترامپ گفت که ایران هر زمان که اماده باشد می‌تواند برای مذاکره تماس بگیرد.

روحانی، شب گذشته (دوشنبه) در جریان یک سخنرانی در جمع شماری از روحانیون گفت: «در مهرماه سال گذشته در جریان سفر به سازمان ملل، پنج نفر از رهبران معروف دنیا واسطه شدند که با رئیس‌جمهوری آمریکا مذاکره کنیم و سال پیش از آن نیز وزارت خارجه آمریکا هشت بار درخواست مذاکره داد.»

به گفته روحانی، «اما شرایط امروز به هیچ عنوان شرایط مذاکره نیست و امروز شرایط ما شرایط مقاومت و ایستادگی است.»

رییس جمهوری ایران افزود که پس از «جمع‌شدن همه دشمنان ۴۰ سال گذشته ایران در کاخ سفید» و وضع «بدترین تحریم‌ها»٬ جمهوری اسلامی مذاکره را رد می‌کند.

او با بیان اینکه خوشبختانه مردم باور دارند که در این برخورد و تنش ما آغازگر نبودیم، افزود: «دشمن همواره به دنبال این بود که ما آغازگر باشیم.»

روحانی با اشاره به  استدلال و دلایل افرادی در درون ایران برای خروج از توافق هسته‌ای تصریح کرد: «ایستادگی در این زمینه هم کار سختی بود.»

 

Recent Posts

از اختیار تا جهنم؛ حلقه مفقوده یک استدلال

  «برو ای زاهد و بر دُردکشان خرده مگیرکه ندادند جز این تُحفه به ما…

۱۰ آبان ۱۴۰۵

ذکر خیری از دو فعال سیاسی چپ ملی

اخیرا خبر رسید که بابک امیرخسروی (1306-1405 خورشیدی) در پاریس درگذشت و امروز نیز اطلاع…

۲۹ مهر ۱۴۰۵

تفکر نقاد در دوران گذار از اقتدارگرایی

در دوران گذار از اقتدارگرایی به دموکراسی، بخصوص در جوامعی که به علل تاریخی، سیاسی،…

۲۷ مهر ۱۴۰۵

بازخوانی سه آموزه اخلاقی و دموکراتیک عرفان عملی ابوالحسن خرقانی

عرفان یکی از میراث های مهم فرهنگی‌جوامع‌ بشری و از جمله‌ جامعه‌ ما‌ بشمار می…

۲۷ مهر ۱۴۰۵

مسئولیت و اختیار انسان در برابر جهنم و مجازات

زیتون-احمد فعال: یادداشتی را یکی از دوستان لطف کردند و از کانال نقدآگین با عنوان…

۱۰ مهر ۱۴۰۵

انسان دشواری وظیفه است

اگر به ایران برگردم چه خواهم گفت

۱۰ مهر ۱۴۰۵