Categories: خبرها

دستگیری خبرنگار و مجری پرس تی‌وی در آمریکا

زیتون– شبکه تلویزیونی پرس تی‌وی، وابسته به سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی گزارش کرده است که مرضیه هاشمی، از کارکنان این تلویزیون هنگام سفر به آمریکا بازداشت شده است.

این خبر نگار روز یکشنبه در فرودگاه بین‌المللی  لمبرت در شهر سنت لوییس آمریکا بازداشت شده و به بازداشتگاهی در شهر واشنگتن دی‌سی انتقال داده شده است.

این خبرنگار شبکه پرس تی وی برای دیدار با خانواده خود به آمریکا سفر کرده بود.

نام اصلی این خبرنگار ملانی فرانکلین بوده است که پس از گرویدن به اسلام و مهاجرت به ایران، او نام مرضیه هاشمی را برای خود برگزیده است.

بنا به اعلام روابط عمومی شبکه پرس تی وی، خانواده این خبرنگار از بدرفتاری با او در طول دوران بازداشت خبر داده است. به گفته خانواده این خبرنگار، ماموران هنگام بازداشت حجاب او را از سرش برداشته و پاهای او را زنجیر کرده‌اند.

بنا به گفته خانواده این خبرنگار، از روز یکشنبه غذای این خبرنگار تنها بیسکویت و نان بوده است، چون ماموران زندان غذای حلال در اختیار او نگذاشته‌اند. همچنین بنا به گفته خانواده این خبرنگار، او از اینکه پوشش حجاب اسلامی در زندان در اختیار او قرار داده نشده، ناراحت است.

پلیس فدرال آمریکا که این خبرنگار را در بازداشت گرفته، هنوز درباره دلایل بازداشت او و نحوه نگهداری و اتهامات این خبرنگار ، توضیحی ارایه نکرده است.

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵