Categories: خبرها

مردم شما را نگذاشتند که نظر بدهید، گذاشته‌اند که مسائل را حل کنید

زیتون– علی لاریجانی٬ رییس مجلس٬ از اظهارات محمدجواد ظریف در خصوص «پولشویی گسترده» در کشور انتقاد کرد.

اظهارات ظریف درباره پولشویی گسترده در ایران انتقادهای بسیاری را در میان محافظه‌کاران برانگیخت تا جایی که صادق لاریجانی، رییس قوه قضائیه سخنان وزیر امور خارجه را به «خنجری در قلب نظام» تشبیه کرده و گفته که در صورت وجود این پدیده، چرا این موضوع به این نهاد ارجاع داده نشده است.

رییس مجلس امروز به سوال ایلنا مبنی بر اینکه پیش از این رحمانی‌فضلی از پول‌های کثیف در انتخابات صحبت کرده بود الان هم ظریف این مساله را مطرح کرده است که آیا وجود این پول‌ها در کشور و پولشویی را تایید می‌کنید، چنین پاسخ داد: «دو مساله وجود دارد اول اینکه ما در کشور پولشویی داریم یا به قول آقای رحمانی فضلی پول کثیف داریم؟ بله هست.»

او در ادامه تاکید کرد: «باید دید مردم انتظار دارند که مسئولان در این رابطه اعلام‌نظر کنند یا آن را حل کنند؟ فکر می‌کنم باید به قسمت دوم  بیشتر فکر کنیم. اگر پولشویی هست مسئولان بروند این مشکل را حل کنند.»

رییس مجلس ادامه داد: «گاهی می‌بینیم که مسئولان در رسانه‌ها می‌گویند فلان چیز قاچاق وجود دارد دست برخی هست به گونه‌ای گرد هم می‌گویند که معلوم نیست به کجا می‌خورد. این چه خاصیتی در اطلاع‌رسانی دارد؟ مردم شما را نگذاشتند که نظر بدهید، گذاشته‌اند که مسائل را حل کنید.»

علی لاریجانی در ادامه گفت: «اگر در  زمینه قاچاق و دست‌های آلوده در این میان اشکالی می‌بینید و اینکه پولشویی یا پول کثیف هست باید آن را حل کنید یا آن فرد را اعدام کنید؟ ما در کشور عملیات روانی از بیرون داریم که بیشتر می‌شود و دروغ هم می‌گویند و عده‌ای هم در داخل به جای اینکه مشکل را حل کنند روی آن گذاشته و دوباره آن را می‌گویند. همه دوستان اگر در سه قوه هستند باید این مساله را حل کنند. نکته بعد اینکه شما که کار رسانه بلد هستید باید به سیاستمداران یاد دهید که این مسائل را حل کنند.»

هفته گذشته  حسینعلی حاجی دلیگانی، عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس از تدوین درخواست استیضاح وزیر امور خارجه خبر داد و یادآور شد که این درخواست «به دلیل ارائه نکردن مدارک» در مورد پولشویی تدوین شده است.

قوه قضاییه نیز در واکنش، از ظریف خواسته بود که مستندات خود در مورد پولشویی را ارائه دهد و او در ۱۲ صفحه درباره پولشویی به قوه قضاییه پاسخ گفت. اما محمدجعفر منتظری، دادستان کل کشور اعلام کرد نامه ۱۲ صفحه‌ای ظریف فاقد مستندات است.

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵