Categories: خبرها

بازداشت سه عضو گروه الاحواز در دانمارک

زیتون– پلیس دانمارک خبر داد که سه نفر از اعضای گروه «جنبش الاحواز» را به خاطر «ستایش» حمله شهریورماه شهر اهواز بازداشت کرده‌است.

در جریان حمله مسلحانه به رژه نیروهای نظامی ایران در اهواز که در سالگرد آغاز جنگ ایران و عراق برگزار می شد، به جز ۲۴ نفر کشته، بیش از ۶۰ نفر هم زخمی شدند.

داعش مسئولیت این حمله را به عهده گرفت و مقام های ایرانی هم گروه جنبش الاحواز را در این حمله دخیل دانستند که شماری از افراد آن در برخی از کشورهای اروپایی همچون دانمارک اقامت دارند.

گروه «جنبش الاحواز» دست داشتن در حمله اهواز را تکذیب کرده و این حمله را محکوم کرده است.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، بیورکه کیرکه‌گارد، سخنگوی پلیس دانمارک، روز چهارشنبه گفت که ستایش یا اعلام حمایت از چنین اقدامی بر اساس قوانین دانمارک جرم محسوب می‌شود و سه فرد بازداشت‌شده که هر سه عضو گروه جدایی‌طلب «الاحواز» هستند ممکن است به دو سال زندان محکوم شوند.

پیشتر دانمارک یک ایرانی را به اتهام طراحی ترور یکی از رهبران این گروه از سوی حکومت جمهوری اسلامی ایران، دستگیر کرد و سفیر خود را از تهران فراخواند.

دانمارک از آنچه تلاش حکومت ایران برای طراحی ترور در خاکش خوانده به شدت انتقاد کرده و از کشورهای اتحادیه اروپا خواسته با وضع تحریم هایی علیه ایران، در برابر این گونه رفتار جمهوری اسلامی ایران مقابله کنند.

دولت ایران تاکید دارد که هیچ نقشی در این زمینه ندارد و آن را توطئه مخالفان روابط ایران و اروپا خوانده اند. محمدجواد ظریف گفته این توطئه از سوی موساد دستگاه اطلاعاتی و جاسوسی اسرائیل برنامه ریزی شده است.

Recent Posts

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

فلسفه‌ی اخلاقِ باور در سیاست

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

یادمانده‌هایی از آشنایی با زنده یاد ابراهیم یزدی

  به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵