Categories: خبرها

توقیف یک روزنامه به اتهام «هتک حرمت» مذهبی

زیتون– محمدجعفر منتظری٬ دادستان کل کشور٬ با اتهام «هنگ حرمت» مذهبی دستور به توقیف روزنامه صدای اصلاحات داد.

دادستان کل کشور روز گذشته (جمعه) با دستوری «ویژه» این روزنامه را به دلیل تیتر یکی از گزارش‌ها توقیف کرد.

روزنامه «صدای اصلاحات» روز پنج‌شنبه در صفحه اول خود تیتر «رقیه پس از ۲۲ سال مهدی شد» را منتشر کرد که گزارشی از «یک تغییر جنسیت» یک فرد بود.

ایسنا، روز جمعه به نقل از روابط عمومی دادستانی کل کشور نوشت که «در پی هتک حرمت ساحت مقدس حضرت رقیه» در یکی از روزنامه‌ها، دادستان کل کشور طی نامه‌ای به دادستان ویژه روحانیت تهران «خواستار توقیف این نشریه و برخورد با عاملان این اقدام» شد.

در نامه دادستان کل آمده است: «روزنامه صدای اصلاحات… درست در روزی که همه عاشقان و عزاداران حسینی به نام حضرت رقیه… به سوگواری می‌پرداختند، با کمال تاسف عکس و عنوانی را در تیتر صفحه اول خود منعکس نموده که مصداق بارز هتک حرمت خاندان عصمت و طهارت می‌باشد.»

رقیه نام دختر سومین امام شیعان است.

دادستان کل کشور در ادامه نامه تیتر و عکس صفحه اول این روزنامه را موجب «هتک حرمت ساحت مقدس حضرت رقیه» توصیف کرده است.

هادی کسایی‌زاده، سردبیر این روزنامه، در مقابل در مصاحبه‌ای با خبرگزاری فارس اعلام کرد که انتخاب این تیتر «عمدی نبود.»

هادی کسایی‌زاده در ادامه «قسم» خورده است که روزنامه‌اش به گروه اصلاح‌طلبان نزدیک نیست و «فقط نامش صدای اصلاحات است.»

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵