زیتون- شبکه خبری زی نیوز هند روز یکشنبه به نقل از «امرسینگ»سیاستمدار و از دوستان باچان افزود: «نارندرا مودی» در سال آینده پس از اتمام دوره ریاست جمهوری «پرناب موکرجی » رئیس جمهوری این کشور ، «آمیتا باچان »را برای این سمت نامزد می کند.
ایرنا خبر داد که روزنامه «تایمز او ایندیا» نیز به نقل از رهبر سابق حزب «ساماجوادی » نوشت:نخست وزیر این کشور قصد دارد «آمیتاباچان »بازیگر سرشناس بالیود را برای سمت رئیس جمهوری هند معرفی کند.
این بازیگر در واکنش به انتشار این اخبار گفت که من از این خبر خوشحالم اما درحد پذیرش چنین سمتی نیستم .
«آمیتاباچان »در سال ۱۹۸۴ نیز آرای لازم را در انتخابات کنگره بدست آورد اما پس از ۳ سال از سمتش استعفا داد.
تاکنون مقامات رسمی از جمله دفتر نخست وزیری این کشور تاکنون واکنشی نسبت به انتشار این اخبار نشان نداده اند.
این بازیگر ۷۰ ساله سینمای هند یازدهم اکتبر ۱۹۴۲ در «الله آباد»هند به دنیا آمد و از سال ۱۹۶۹ پا به عرصه سینما گذاشت .
انتخابات ریاست جمهوری در هند به صورت غیر مستقیم و توسط اعضای «راجیا سابها» ،«لوک سابها« و مجالس قانونگذاری ایالت ها به مدت پنج سال انتخاب می شود.
مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک سو،…
خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعهای که دههها زیر سایه تنش،…
به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…
درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه میکنید، حاشیهای است بر یک گفتوگو در…
مدتی است هر رسانهای را که باز میکنید، سعید لیلاز را میبینید که با لحنی…
جامعه ایران از دیماه تاکنون با سه بحران همزمان و عمیق روبهرو شده است: سرکوب…