مشاور نمایندگی ایران در سازمان ملل به نقض تحریم های آمریکا متهم شد

زیتون- دادستان های آمریکا روز چهارشنبه ۲۳ مارس  در دادگاه فدرال بروکلین نیویورک احمد شیخ زاده، مشاور  هیات نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد را به نقض تحریم‌های علیه ایران متهم کرده اند. استیو زیسو، وکیل احمد شیخ‌زاده، ۶۰ ساله، گفته است که موکلش به نقض تحریم‌ها، پولشویی و مسایل مالیاتی متهم شده است. استیو زیسو گفته است که احمد شیخ‌زاده در دادگاه ضمن ابراز بی گناهی، اتهام‌های وارده را نپذیرفته است.

رادیو فردا بر اساس گزارش رویترز در این باره نوشت: پالما چن، یک قاضی دادگاه منطقه‌ای آمریکا، پس از آنکه دادستان ها نسبت به احتمال پناهنده شدن احمد شیخ زاده به نمایندگی ایران یا خروج از کشور ابراز نگرانی کردند، برای آقای شیخ زاده قرار سه میلیون دلاری صادر کرده است. تالی فرهادیان، یک دستیار دادستانی آمریکا، به قاضی گفته است، احمد شیخ‌زاده با یک دولت متخاصم همکاری کرده است.

رویترز می‌گوید، براساس مدارکی که دادگاه منتشر کرده است، احمد شیخ‌زاده، مشاور دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد سه هفته پیش بازداشت شد. استیو زیسو پس از برگزاری دادگاه اولیه در روز چهارشنبه گفته است، با جدیت با این اتهامات خواهیم جنگید.

رویترز می‌گوید، جزییات بیشتری از اتهامات احمد شیخ‌زاده منتشر نشده است.

در حالی گزارش‌ها در خصوص اتهام علیه مشاور نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد منتشر شده که در هفته جاری رضا ضراب، تاجر ایرانی‌ترکیه‌ای، به اتهام هدایت صد‌ها میلیون دلار پول، برای کمک به دور زدن تحریم‌های ایالات متحده علیه دولت ایران و دیگر شخصیت‌های حقیقی و حقوقی، در فلوریدای آمریکا بازداشت شد.

دادستانی آمریکا می‌گوید این سه نفر؛ ضراب (۳۳ ساله)، جمشیدی (۲۹ ساله) و نجف‌زاده (۶۵ ساله)، در زمان تحریم‌ها، با استفاده از شبکه مالی و تجاری خود به دولت و شخصیت‌های ایرانی برای دور زدن محدودیت‌های اعمال‌شده، یاری می‌رساندند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

نزاع فکری میان مخالفان جمهوری اسلامی درباره جمهوری‌خواهی و مشروطه‌خواهی، یکی از رایج‌ترین چالش‌های نظری است که طی سالهای گذشته در جریان بوده است که تحقق آن، ارتباط چندانی به امروز ندارد. گذشته از کم‌فایدگی

ادامه »

۱– تفاوت نظر سیاسی افراد در یک تقسیم‌بندی کلان، یا در سطح راهبردها، بنیان‌ها و مبانی است یا در سطح رویکردها، روبناها و راهکارها.

ادامه »

از منظر اکادمیک هیچ «فاکت ناب» یا «واقعیت بی‌واسطه» در تحلیل، فهم و تاویل رخدادها و انقلاب‌ها وجود ندارد. بلکه

ادامه »