ظریف: آزمایش‌های موشکی نقض قطعنامه شورای امنیت نیست

زیتون- محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در واکنش به ادعاهای غرب علیه آزمایش‌های موشکی اخیر ایران را از مصادیق توان دفاعی دانست و تاکید کرد که ایران نباید به خاطر این فعالیت ها تحریم شود.

70DCFCF7-BD42-4286-808D-7BD7D4692C9D_w640_r1_s_cx0_cy5_cw94

ایلنا بر اساس گفتگوی محمدجواد ظریف با رادیو نیوزلند نوشت: ظریف به ادعاهای غرب و آمریکا علیه آزمایش‌های موشکی اخیر ایران واکنش نشان داد و گفت که تهران با این آزمایشات قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل را نقض نکرده است.
وزیر امور خارجه ایران افزود:« ما در مقایسه با دیگر کشورهای منطقه تنها بخش ناچیزی را صرف توان دفاعی می‌کنیم و برنامه موشکی یکی از مصادیق توان دفاعی است که ما به آن نیاز داریم.» ظریف ادامه داد:« ما همواره گفته‌ایم که به توسعه ظرفیت‌های دفاعی خود ادامه می‌دهیم و این تجهیزات دفاعی ارتباطی با تسلیحات هسته‌ای ندارند. ما بهترین تضمین را ارائه کرده‌ایم که ایران هرگز قصد دستیابی به سلاح هسته‌ای را ندارد و این موشک‌های آزمایش شده با هدف حمل کلاهک‌های هسته‌ای مورد آزمایش قرار نگرفته‌اند.»
ظریف در خصوص مسائل حقوق بشری که مقامات غربی و رسانه‌های آن‌ها علیه تهران مطرح می‌کنند، نیز گفت:« ما باید در این زمینه گفت‌وگوهایی داشته باشیم. ایران یک دموکراسی پرجنب و جوش در منطقه است. ایران مفتخر است که شاهد تغییرات در دولت از طریق دموکراتیک است. همانطور که مشاهده کردید ایران به تازگی انتخابات مجلس نمایندگان و خبرگان رهبری را با حضور مردم برگزار کرد. در این کشور تمامی منصب‌ها از طریق انتخابات تعیین می شوند، نه از راه‌های غیر از آن.»
وی با اشاره به گزارش جدید احمد شهید گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر ایران، گفت:« ایران تنها کشور منطقه است که تحقیقات حقوق بشر در آن انجام می شود. ولی این تحقیقات با انگیزه‌های سیاسی انجام می‌شوند و حقوق بشری نیستند.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

خودشان را شبیه به عامه‌ی مردم جا می‌زنند. تن‌پوشِ کت و شلوار و پیراهن‌شان را نه بر اساس وُسع جیب‌ پر پولی دست‌چین می‌کنند؛ که اغلب از یکی دو فیش حقوقی پر می‌شود؛ بل‌که بر

ادامه »

۱. در طی انتخابات اخیر، مدام شنیده‌ایم که گفته می‌شود: پزشکیان نمی‌تواند کاری از پیش ببرد؛ مگر یک تدارکاتچی چقدر قدرت دارد؛ باید آن

ادامه »

اگر انتخابات و به ویژه انتخاب ریاست جمهوری در کشوری مانند ایران را یک فرآیندی ترسیم کنیم که می خواهد

ادامه »