Categories: خبرها

اعتراض دانشگاه‌ها به معرفی وزیر علوم جدید ادامه دارد

زیتون– دانشجویان دانشگاه‌های هنر تهران٬ علم و صنعت و فرودسی مشهد امروز در اعتراض به معرفی منصور غلامی به عنوان نامزد وزارت علوم اعتراض کردند.
دانشجویان دانشگاه‌های علامه طباطبایی و پلی‌تکنیک تهران نیز روز گذشته در اعتراض به معرفی منصور غلامی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم تجمع کرده بودند.
شنبه ۲۹ مهرماه٬ حسن روحانی در نامه‌ای به رییس مجلس، منصور غلامی را برای اخذ رای اعتماد به وزارتخانه‌ تحقیقات و فناوری به مجلس معرفی کرد. دانشجویان دانشگاه پلی‌تکنیک با در دست داشتن پلاکاردهایی خواستار عدم «معامله وزارت علوم» شدند و تاکید کردند که «وزیر نالایق» نمی‌خواهند.
دانشجویان دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین نیز روز گذشته در اعتراض به «معرفی وزیر ناهمسو با مطالبات دانشجویان» دست به اعتراض زدند.
دو ماه پس از معرفی کابینه دوازدهم و اداره وزارت آموزش عالی با سرپرست٬ در نهایت منصور غلامی به عنوان نامزد «به تن کردن ردای وزارت آموزش عالی»٬ فردا به مجلس معرفی می‌شود.
منصور غلامی٬ رییس دانشگاه بوعلی سینای همدان و استاد تمام دانشکده کشاورزی آن است. او پیش‌تر نیز در دولت محمد خاتمی ریاست این دانشگاه بر عهده داشت.
معرفی غلامی که پیشتر زمزمه‌هایی از آن به گوش می‌رسید اما٬ با استقبال دانشگاهیان مواجه نشد.
پنج‌شنبه گذشته فعالان توییتری در هشتگی با عنوان #دانشگاه_تنهاست٬ نسبت به سیاست‌های حسن روحانی در حوزه آموزش عالی اعتراض کردند. یکی از مهمترین محورهای اعتراضشان نیز همین معرفی احتمالی رییس دانشگاه بوعلی سینا به عنوان وزیر علوم بود.
رییس دانشگاهی که به گفته فعالان دانشجویی رویکردی ضد اصلاح طلبانه دارد.

 

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵