Categories: خبرها

طرح اتهامات جدید علیه نازنین زاغری

زیتون– ریچارد راتکلیف همسر نازنین زاغری، شهروند ایرانی-بریتانیایی زندانی در ایران از طرح اتهامات تازه علیه همسرش خبر داد.
او که دوران پنج ساله محکومیتش در اوین به اتهام «براندازی نرم» را می گذراند با اتهامات جدیدی روبروست که می‌تواند دوران محکومیت او را تا ۱۶ سال دیگر افزایش دهد.
همسر نازنین زاغری به رویترز گفت که او روز یکشنبه بار دیگر در دادگاهی در زندان اوین حاضر شد تا در برابر اتهامات جدید وارد شده از خود دفاع کند. این اتهامات شامل مواردی چون همکاری با سازمان‌هایی که به دنبال براندازی حکومت ایران هستند و دریافت حقوق از آنهاست.
به گفته ریچارد راتکلیف، همسرش در دادسرای اوین به براندازی نرم، دریافت پول از بی بی سی و رویترز متهم شده است. نازنین زاغری تمامی اتهامات را رد کرده است.
نازنین زاغری، شهروند دوتابعیتی ایرانی انگلیسی، در ۱۹ شهریور به اتهام «اقدام علیه امنیت ملی» به پنج سال زندان محکوم شده بود. او که همراه با فرزند خردسالش به ایران سفر کرده بود، روز ۱۵ فروردین، در هنگام خروج ازز ایران، بازداشت شد. زاغری برای بنیاد تامسون رویترز، نهاد خیریه‌ای در لندن، کار می‌کرد. بنیادی که مستقل از موسسه خبری تامسون رویترز و خبرگزاری رویترز است.

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵