Categories: خبرها

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران: دولت سوریه در جریان حمله موشکی ایران بود

زیتون– بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت امور خارجه گفت که «دولت قانونی سوریه» در جریان حمله موشکی دیروز سپاه پاسداران بوده است.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شب گذشته طی بیانیه‌ای اعلام کرد که در حمله موشکی نیروی هوافضای سپاه به «مقر فرماندهی و مراکز تجمع و پشتیبانی تروریست های تکفیری» در دیرالزور سوریه «عاملین جنایت تروریستی اخیر تهران را مجازات» کرد.
استان دیرالزور در مرز سوریه و عراق و در کرانه رود فرات واقع شده است.
سخنگوی وزارت خارجه در گفت‌و‌گوی با ایسنا تاکید کرد:« جمهوری اسلامی در دفاع از امنیت و ثباتش هیچ‌گونه تعارفی ندارد و برای مقابله با تروریسم، ناامنی و بی‌ثباتی بیش‌ترین تلاش را به کار خواهد برد و با هر عاملی که مخل این مسائل باشد به صورت قاطعانه و ریشه‌ای برخورد می‌کند.»
به گفته بهرام قاسمی، جمهوری اسلامی قاطعانه و مجدانه به حامیان منطقه‌ای گروه‌های تروریستی تکفیری اخطار کرد که دست از شرارت و کینه‌ورزی با مسلمانان مظلوم منطقه و ایران اسلامی بردارند و به مسیر عقلانیت، برادری، همبستگی اسلامی و تقویت جبهه واحد ضد صهیونیستی بازگردند.
سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه نیز خبر داد که تمام موشک‌ها دقیقا به محل مورد نظر اصابت کرد. به گفته این فرمانده سپاه اگر تروریست‌ها به شرارت ادامه دهند نتیجه پرهزینه‌ای برایشان رقم خواهد خورد.
او همچنین توضیح داد که در اطراف دیرالزور پایگاه‌های فرماندهی، مراکز ساخت و تولید خودروهای انتحاری و مراکز تجمع آنها توسط موشک‌های میانبرد مورد هدف قرار گرفت. فرمانده نیروی هوافضای سپاه تهدید کرد که دشمنان باید بدانند تهران، لندن و پاریس نیست و این یک کار کوچکی بود که انجام شد و اگر دست از پا خطا کنند ضربات مهلک‌تر بر سر آنها فرود خواهد آمد.
او دقت موشک‌های شلیک شده را پیامی روشن عنوان کرد و افزود «آنها می‌فهمند عیار ایرانی‌ها کجاست.»

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵