زیتون- صادقعلی مقدم، رییس کمیته بحران استان گلستان ظهر امروز (سهشنبه) از کشف جسد چهل و سومین کارگر جانباخته در معدن فروریخته زمستانیورت خبر داد.
صادقعلی مقدم، مدیرکل مدیریت بحران استان گلستان به خبرگزاری تسنیم گفت که احتمالا این جسد «آخرین معدنکار حاضر در تونل بوده اما به علت نبود آمار دقیق معدنکاران» آواربرداری در تونل معدن همچنان ادامه دارد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گلستان نیز صبح امروز گفت که پیکر هفت معدنچی دیگر در محل انفجار یافت شده است. این اجساد برای تعیین هویت تحویل پزشک قانونی شدهاند.
انفجار در این معدن زغالسنگ که در نزدیکی آزادشهر واقع شده، بعد از ظهر چهارشنبه گذشته روی داد. در نتیجه آن، شماری از معدنچیان کشته و تعداد دیگری زخمی شدند. این معدن در حدود ۹۰ کیلومتری شهر گرگان، مرکز استان گلستان واقع شده و بیش از ۵۰۰ کارگر در آن مشغول به کار بودهاند.
وزارت صنعت، معدن و تجارت کمیته ویژهای را برای تحقیق پیرامون علت وقوع انفجار تعیین کرده است و به این کمیته یک هفته فرصت داده شده است تا گزارش خود را تکمیل کند و ارائه دهد.
مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادیترین کارکردهای نظام حقوقی در…
نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحرانها در…
تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…
اخیرا مقاله ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…
یکی از شاخههای بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطهی فکری است…
به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…