Categories: خبرها

تجمع روحانیون ملایر در اعتراض به تغییر رییس دانشگاه

زیتون- عده‌ای از روحانیون و طلاب ملایر در اعتراض به «انتصابات دولت یازدهم» تجمع کردند.
طلاب معترض، مقام‌های استان ایلام را متهم می‌کنند که در انتصاب مدیران به «نظرات و مشورت‌های» نمایندگان آیت‌الله خامنه‌ای در سپاه و استان بی‌توجهی می‌کنند.
فارس خبر داد که این تجمع در اعتراض به تغییر رییس دانشگاه ملایر مقابل فرمانداری تجمع کردند و شعارهایی نظیر «مرگ بر فتنه‌گر، فتنه‌گر حیا کن، ملایرو رها کن، دولت تدبیر و امید، بصیرت بصیرت و مسئول بی‌لیاقت اخراج باید گردد» سر دادند. در پایان این تجمع بیانیه‌ای صادر شد که در آن در مورد «عزل و نصب‌ها که البته بوی سیاسی‌کاری می‌دهد» تذکر جدی داده شده است.
احسان ترکاشوند، مدیر گروه معارف دانشگاه ملایر، در گفت‌و‌گو با تسنیم هدف از برگزاری این تجمع را اعتراض به «انتصاب‌های غیرمتعارف» بدون مشورت با نماینده رهبر در سپاه عنوان کرد.
احد آزادی‌خواه، نماینده ملایر در مجلس، نیز با صدور بیانیه‌ای به تغییر رییس دانشگاه ملایر اعتراض و اعلام کرد که «از جابه‌جایی عجولانه و شتاب‌زده اخیر٬ بوی اغراض سیاسی به مشام و به نظر می‌رسد.» محمدباقر برقراری٬ امام جمعه ملایر هم روز گذشته در خطبه‌های نماز جمعه این شهر گفت: «فکر نمی‌کنم این حجم عظیم جابه‌جایی‌ها برای بهبود وضعیت موجود باشد و بوی سیاسی‌کاری می‌دهد.» به گفته برقراری، برخلاف اظهارات استاندار همدان با وی در تغییر مدیران مشورتی نشده است.
انتصاب منوچهر بابایی‌پور به سمت سرپرست دانشگاه ملایر از سوی محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری آن‌ طور که رسانه‌های محلی ملایر اعلام کرده‌اند با اعتراض گروهی از دانشجویان این دانشگاه نیز مواجه شده است. معترضان به تغییر حیاتی می‌گویند جایگزین وی در جریان اعتراض‌ها به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ فعال و از «فتنه‌گران» بوده است.

Recent Posts

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

فلسفه‌ی اخلاقِ باور در سیاست

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

یادمانده‌هایی از آشنایی با زنده یاد ابراهیم یزدی

  به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵