Categories: خبرها

بازداشت فرماندهان لشکر زینبیون در قم

زیتون- روز گذشته و در جریان تشییع سه تن از کشته‌شدگان لشکر زینبیون در قم، وب‌سایت قم نیوز خبر داد که سیدعباس موسوی، فرمانده لشگر زینبیون و یکی از همراهان وی در قم «ربوده شده‌اند».
امروز کانال تلگرامی سپاه زینبیون خبر داد که دلیل بازداشت این افراد «عدم تمدید گذرنامه» است. به نوشته این کانال «سید عباس موسوی و یکی دیگر از هم‌رزمانشان در بازداشت‌گاه اداره امور اتباع و مهاجرین خارجی این شهرستان به سر می‌برند و به دلایل نامعلومی بازداشت ایشان همچنان ادامه دارد».
به نوشته این کانال تلگرامی، مسئولان ناجا «نداشتن پاسپورت و عدم تمدید اقامت در ایران را بهانه کرده و ایشان را دستگیر کرده‌اند»، در حالی که «پاسپورت ایشان و دیگر رزمندگان سالهاست که در اختیار … [منبع اصلی به همین شکل منتشر کرده] می‌باشد و آن‌ها هرساله اقدام به تمدید اقامت رزمندگان و خانواده شهدای مدافع حرم زینبیون می‌کردند».
مخاطبان این کانال تلگرامی، پس از درج خبر بازداشت فرماندهان به دلیل نداشتن پاسپورت و ویزای معتبر این سوال را مطرح کردند که «چرا نگاه امنیتی موجود در نهادهای نظامی ایران، رزمندگان خارجی را صرفا برای جنگیدن و سیاهی لشکر میبینند نه رشد و فعالیت انقلابی و کادرسازی جهت تشکیل جبهه جهانی مستضعفین؟»

 

 

Recent Posts

چرا فاشیسم به صحنه جهانی بازگشت؟

قرن بیستم با نبردی سهمگین میان سه ایدئولوژی رقیب تعریف شد: لیبرالیسم، کمونیسم و فاشیسم.…

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

بررسی طبقات اجتماعی در ایران امروز

از منظر جامعه شناسی ژرفنگر، فرا‌تجربی دیالکتیکی جورج گورویچ مقدمه مفهوم طبقه اجتماعی یکی از…

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

میراث علی خامنه‌ای

بالاخره پوستر عکس او هم، آن نوار اُریب سیاه را بر گوشه‌ی بالای‌اش تجربه کرد.…

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

جنگ، روایت سازی و انسداد امر سیاسی

سروش دباغ

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

چشم‌انداز کوتاه‌مدت آتش‌بس و توافق ایران و آمریکا

تحولات اخیر در روابط ایران و ایالات متحده در فضایی رخ داده که هم‌زمان با…

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۵