Categories: خبرها

تونل مترو در قم فرریخت؛ ۴ نفر زیر آوار محبوس‌اند

زیتون-حدود ساعت ۱۲ ظهر، تونل مترو در ایستگاه ولی‌عصر قم فروریخت.
شاهدان عینی خبر داده‌اند که سه کارگر در این حادثه زیر آوار مانده‌اند. سگ‌های زنده‌یاب هلال‌احمر وارد عمل شده و هم اکنون در محل حادثه به دنبال نجات محبوسان هستند.
مدیرکل روابط عمومی شهرداری قم به ایلنا گفت که دیواره تونل A در ایستگاه ولی‌عصر قم ریزش کرده است. تیم امداد نیز در حال حاضر به محل اعزام شده اما هنوز از تعداد مصدومان و زیر آوارمانندگان خبری در دست نیست.
سخنگوی شورای شهر قم، عباس ذاکریان، نیز در این رابطه توضیح داد که در میدان ولیعصر و محل خروج دستگاه تی‌بی‌ام بخشی از دیواره ریزش داشته که بلافاصله نیروهای آتش‌نشانی مستقر شدند و مشغول برداشت خاک و ایمن‌سازی محیط هستند.
مدیرکل روابط عمومی اورژانس قم  نیز یک ساعت بعد از آوار، از نجات یک نفر از محبوس‌شدگان در زیر آوار خبر داد و گفت: این مصدوم از کارگران مترو بوده است. به گفته او، دو نفر از امدادگران نیز در حین امداد و نجات مصدوم شده‌اند که به بیمارستان منتقل شدند.

Recent Posts

مسئولیت و اختیار انسان در برابر جهنم و مجازات

زیتون-احمد فعال: یادداشتی را یکی از دوستان لطف کردند و از کانال نقدآگین با عنوان…

۱۰ مهر ۱۴۰۵

انسان دشواری وظیفه است

اگر به ایران برگردم چه خواهم گفت

۱۰ مهر ۱۴۰۵

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵