Categories: خبرها

انتقاد دبیرکل سازمان ملل از تصمیمات ترامپ

زیتون– آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، در بیانیه‌ای نوشت که تمام کشورها «حق حفاظت از مرزها و جلوگیری از تردد تروریست‌ها» را دارند، اما این مساله «نمی‌تواند مبنایی برای تبعیض نژادی و مذهبی باشد.»
دبیرکل سازمان ملل متحد در بیانیه خود نوشت که تبعیض براساس نژاد یا مذهب «برخلاف اصول اساسی جوامع ماست». گوترش نوشت: «اقدامات کورکورانه که مبنای اطلاعاتی محکمی ندارند، می‌توانند با اقدامات پیچیده تروریسم جهانی بی‌اثر شوند.»
با این حال جان کلی، وزیر امنیت داخلی آمریکا، گفت هرچند که ممنوعیت کنونی موقتی است، اما این ممنوعیت فعلا شامل حامل شهروندان شماری از کشورها باقی خواهد ماند. او تاکید کرد که فرمان اجرایی دونالد ترامپ در مورد قوانین سخت‌گیرانه مهاجرت، «ممنوعیت ورود مسلمانان» نیست: «این یک ممنوعیت سفر نیست… این کشور مکث موقت است که به ما اجازه می‌دهد ساز و کار پذیرش پناهجو و غربالگری روادید را مورد بررسی مجدد قرار دهیم.»
رییس‌جمهور آمریکا روز جمعه فرمانی را امضا کرد که بر اساس آن ورود شهروندان هفت کشور از جمله ایران به آمریکا به مدت ۹۰ روز متوقف شده است. همچنین برنامه پذیرش پناهجو به آمریکا نیز ۱۲۰ روز تعلیق شده است.

Recent Posts

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

29 آگوست 2026

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

29 آگوست 2026

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

29 آگوست 2026

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

29 آگوست 2026

فلسفه‌ی اخلاقِ باور در سیاست

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است…

29 آگوست 2026

یادمانده‌هایی از آشنایی با زنده یاد ابراهیم یزدی

  به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…

29 آگوست 2026