Categories: خبرها

اعتراض و اعتصاب سه هزار تن از کارگران مجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت تپه

زیتون- سه هزار تن از کارگران مجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به دلیل عدم پردخت معوقات، دست به اعتصاب زدند.
ایرنا به نقل از یکی از کارگران این کارخانه نوشت که «بعد از تجمع روز ۱۰ بهمن کارگران، کارفرما بر اساس صورت جلسه ای که در روز های اخیر تنطیم کرده بود یک ماه از معوقات مزدی کارگران بخش صنعتی و گروهی از کارگران بخش کشاورزی را پرداخت کرد که در نتیجه آن، کارگران خشمگین شدند.»
براساس این صورت جلسه، کارفرمای نیشکر هفت‌تپه تصمیم گرفته بود که حقوق آذر ماه کارگران را در فاصله روزهای ۱۲ تا ۱۵ بهمن، حقوق دی ماه را هفته اول اسفند، عیدی پاداش سال جاری را از ۲۰ تا ۲۵ اسفند و حقوق بهمن ماه را از ۲۵ تا پایان سال جاری پرداخت کند.
تشدید اعتراض‌های کارگری در مجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در حالی ادامه دارد که در چند روز گذشته «هیچ مقام دولتی» پیگیر مطالبات آن‌ها نبوده است. کارگران در اجتماع امروز (دوشنبه) خود همچنین خواستار تغییر برخی عوامل مدیریت خصوصی مجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت تپه هستند. کارگران معترض تاکید دارند که اگر دست ‌کم پاداش و بهره‌برداری سال‌های ۹۴ و ۹۵ به همراه حقوق کامل آذر ماه آن‌ها پرداخت شود، دلیلی برای استمرار این اعتراض صنفی وجود ندارد.

Recent Posts

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

فلسفه‌ی اخلاقِ باور در سیاست

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

یادمانده‌هایی از آشنایی با زنده یاد ابراهیم یزدی

  به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵