Categories: خبرها

رهبر جمهوری اسلامی طی حکمی ولایتی را به عنوان رییس هیئت موسس دانشگاه آزاد منصوب کرد

زیتون- آیت‌الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی، امروز در حکمی علی‌اکبر ولایتی را به عنوان رییس هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.
رهبر جمهوری اسلامی نوشت که با توجه به «سکوت اساسنامه مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در چگونگی انتخاب رییس هیات موسس» و همچنین «ضرورت تسریع در انتخاب فرد عهده‌دار این مسئولیت»، علی‌اکبر ولایتی را به عنوان ریس هیات موسس دانشگاه آزاد منصوب کرده است تا «هیچ‌گونه وقفه‌ای در تمشیت قانونی امور آن دانشگاه» به وجود نیاید.
علی‌اکبر ولایتی، مشاور امور بین‌الملل آیت‌الله خامنه‌ای است.
براساس ماده هشت اساس‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی اکبر هاشمی‌رفسنجانی، عبدالکریم موسوی اردبیلی، عبدالله جاسبی، علی‌اکبر ولایتی، حسن حبیبی، سیدحسن خمینی، محسن قمی و حمید میرزاده اعضای هیات موسس هستند. براساس همین ماده در صورتی که به دلیل «فوت، استعفا، بیماری، برکناری، ناتوانی و یا هر علت دیگر» تعداد اعضای هیات وسس به ۶ نفر کاهش یابد «هیات موسس باید افراد جایگزین به تعداد مورد نیاز را ظرف مدت ۳ماه برای عضویت در هیات موسس به شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد کند.»
بند«ب» ماده ۹ این آیین نامه تصریح داد که «معرفی اعضا پیشنهادی برای تکمیل هیئت موسس برعهده اعضای این هیئت است.»
در حال حاضر حبیبی، موسوی اردبیلی و هاشمی‌رفسنجانی اعضایی از هیات موسس دانشگاه آزاد هستند که در سال‌های اخیر فوت کرده‌اند. پس از مرگ حسن حبیبی نیز با پیشنهاد اعضای هیات موسس و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، علی‌اکبر ناطق‌نوری به عنوان عضو هیات موسس دانشگاه آزاد انتخاب شد.

 

 

 

Recent Posts

مسئولیت و اختیار انسان در برابر جهنم و مجازات

زیتون-احمد فعال: یادداشتی را یکی از دوستان لطف کردند و از کانال نقدآگین با عنوان…

۱۰ مهر ۱۴۰۵

انسان دشواری وظیفه است

اگر به ایران برگردم چه خواهم گفت

۱۰ مهر ۱۴۰۵

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵