زیتون- میرحسین موسوی در آخرین ملاقات با فرزندان خود و با اشاره به مرگ اکبر هاشمیرفسنجانی، گفت فهم «تاریخ انقلاب» بدون توجه به «تاثیرات» هاشمی رفسنجانی، ممکن نیست.
به گفته موسوی «مخصوصا باید توجه داشت که او همچون دوست نزدیک خود شهید آیتالله بهشتی، همواره نگاهی باز همراه با خلاقیت، در موقعیتهای مختلف به آینده، انقلاب و کشور داشت و شاید یکی از دلایل حملات مشابه به آن دو عزیز در این نکته پنهان باشد.»
دختران میرحسین موسوی و زهرا رهنورد، عصر روز تشییع جنازه هاشمی رفسنجانی به ملاقات والدین خود رفتند. به گزارش کلمه، این ملاقات تحتالشعاع مرگ هاشمی رفسنجانی قرار داشت و رهنورد و موسوی از این اتفاق «محزون» بودند.
زهرا رهنورد و میرحسین موسوی در این دیدار گفتند: «وقتی این خبر بسیار تلخ را شنیدند با یاد آنکه در هرحال و مقام و زمانی خدا هست، به خود تسکین داده اند». آنها در این ملاقات خطاب به دختران خود گفتند: «گرچه در حصر، شبانه روزٍ سختی را پس از خبر رحلت این مرد بزرگ و شجاع گذراندیم، اما لحظه به لحظه، خودمان را همراه ملت سوگوارمان و در کنار خانواده داغدار ایشان دیدیم.»
مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک سو،…
خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعهای که دههها زیر سایه تنش،…
به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…
درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه میکنید، حاشیهای است بر یک گفتوگو در…
مدتی است هر رسانهای را که باز میکنید، سعید لیلاز را میبینید که با لحنی…
جامعه ایران از دیماه تاکنون با سه بحران همزمان و عمیق روبهرو شده است: سرکوب…