Categories: خبرها

درخواست تحریم فوتبال ایران به دلیل اعدام در ورزشگاه‌ها

زیتون– یک سازمان حقوق‌بشری فرانسوی در نامه‌ای به دبیرکل فدراسیون جهانی فوتبال، فیفا، خواستار «تحریم کلی» ایران به دلیل اجرای حکم اعدام در ورزشگاه‌ها شده است.
ایسنا به نقل از سایت فرانسوی سوفوت نوشت که سازمان حقوق‌بشری ECPM نامه‌ای به جیانی اینفانتینو ارسال و او را از اعدام در برخی ورزشگاه‌های ایران مطلع کرده است. مدیر این سازمان گفته است: «اگر من یک بازیکن بودم در جایی که یک انسان اعدام شده، بازی نمی‌کردم».
فیفا اخیرا بندی به اساس‌نامه خود اضافه کرده که براساس آن با کشورهایی که در آن حکم اعدام در استادیوم‌های ورزشی اجرا می‌شود، برخورد کند. نام ایران به عنوان یکی از کشورها در این گزارش ذکر شده و از جمله به اعدامی در ورزشگاه شهر نیریز (استان فارس) در ۲۲ سپتامبر ۲۰۱۶ (اول مهر ۹۵) اشاره شده است.
فاطمه سامورا، دبیرکل فیفا، در پاسخ به این نامه نوشت که این نهاد چنین اقدام‌هایی را محکوم می‌کند و او قصد دارد «در آینده با فدراسیون فوتبال ایران درباره این موضوع مذاکره کنم و از طریق برنامه‌های خود جلوی این اقدام را خواهیم گرفت. ماده ۳ اساسنامه به فیفا این قدرت را می‌دهد که برخلاف این اقدامات عمل کنیم».

 

Recent Posts

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

29 آگوست 2026

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

29 آگوست 2026

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

29 آگوست 2026

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

29 آگوست 2026

فلسفه‌ی اخلاقِ باور در سیاست

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است…

29 آگوست 2026

یادمانده‌هایی از آشنایی با زنده یاد ابراهیم یزدی

  به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…

29 آگوست 2026