Categories: خبرها

سهمیه حج کشورهای مسلمان افزایش می‌یابد

زیتون– دولت عربستان سعودی خبر داد که قصد دارد سهمیه‌ حجاج از کشورهای مختلف را افزایش دهد.
وزیر حج و عمره عربستان خبر که با ارسال دعوت‌نامه به همه کشورهای اسلامی از جمله ایران، مشغول تدارک و برنامه‌ریزی برای مناسک حج امسال است. روزنامه الشرق‌الاوسط به نقل از او نوشت: «این دعوت‌نامه‌ها به مقامات مرتبط با حج و زیارت کشورهای مختلف ارسال شده و نه به ورازت امور خارجه کشورهای مسلمان.»
عربستان سعودی از طریق نمایندگی خود در نیویورک، دعوت‌نامه ای را برای حضور ایران جهت شرکت در جلسات هماهنگی حج ۹۶ ارسال کرده است.
سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان امسال با افزایش سهمیه حضور حجاج داخلی و خارجی در مناسک حج موافقت کرده است.
به گزارش ایسنا، منابع آگاه اعلام کردند که در اواخر هفته گذشته، عربستان سعودی از طریق نمایندگی خود در نیویورک دعوت‌نامه‌ای را برای حضور ایران در جلسات هماهنگی حج سال ۹۶ ارسال کرده است. این دعوت‌نامه از طریق وزارت امورخارجه دستگاه دیپلماسی به دستگاه‌های ذی‌ربط و مسئول فرستاده شده است.
علی قاضی‌عسکر، نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت، ضمن تایید دریافت دعوت‌نامه عربستان سعودی، خبر از آماده شدن ««مقدمات لازم برای شرکت در مذاکرات دو جانبه با مسوولان حج عربستان» و «پاسخ به دعوت‌نامه در روزهای آنیده» داد.
سرپرست حجاج ایرانی با اشاره به این‌که هیات ایرانی برای مذاکره با عربستان اعزام خواهد شد، تاکید کرد که در مذاکرات «خواسته‌های جمهوری اسلامی ایران از جمله امور مربوط به شهدای مسجد الحرام و منا مطرح خواهد شد.»

Recent Posts

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

فلسفه‌ی اخلاقِ باور در سیاست

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

یادمانده‌هایی از آشنایی با زنده یاد ابراهیم یزدی

  به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵