Categories: خبرها

واکنش وزیر بهداشت به خبر سرطان‌زا بودن پارازیت‌ها

زیتون– حسن قاضی‌زده هاشمی، وزیر بهداشت، در واکنش به اعلام سرطان‌زا بودن پارازیت‌ها گفت که تاکنون مدرکی در این‌باره ارائه نشده و «بدون مدرک نمی‌توان در مورد رابطه پارازیت و سرطان، کلی‌گویی کرد.»
روز گذشته معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفته بود: «چون در ابتدا اطلاعات کاملی نداشتیم که پارازیت‌ها سرطان زا هستند یا خیر، اظهارنظر نمی‌کردیم اما مطالعات اولیه اخیر نشانگر آن است که این امواج و پارازیت‌ها عوارض دارند و درابتلا به سرطان موثرند.»
حسن قاضی‌زاده هاشمی، وزیر بهداشت، در واکنش به این خبر، به مهر گفت که از مسئولین وزارت بهداشت خواسته است تا اسناد و مدارک مربوط به سرطان زا بودن پارازیت ها را ارائه دهند.
رضا ملک‌زاده گفته بود که امواج و پارازیت‌ها علاوه بر سرطان «می‌تواند عوارض دیگری هم برای سلامتی داشته باشد و در شیوع بیشتر سرطان در کشور ما هم تاثیرگذار باشد.»

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵