Categories: خبرها

احمد علم‌الهدی: هر جریانی در مقابل مقام معظم رهبری مساوی با کفر و شرک است

زیتون– احمد علم‌الهدی، امام جمعه و نماینده آیت الله خامنه ای در مشهد گفت: «امروز مقام معظم رهبری قبل از اینکه مرجع تقلید و رهبر سیاسی نظام باشند؛ به‌عنوان حجت امام زمان(عج) اهداف حکومت حضرت مهدی(عج) را مدیریت کرده و اطاعت‌پذیری محض نیز بر ما واجب است.»
به گفته او هر جریانی در مقابل رهنمودهای معظم‌له با هر نماد سیاسی مساوی با کفر و شرک است و ما با آن مقابله می‌کنیم. ملت انقلابی ایران با همان اقتداری که با آمریکا می‌جنگد با جریان سکولار داخلی که بخواهد پیاده نظام دشمن باشد، مقابله خواهد کرد.
نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی با بیان اینکه امروز تمام منافع آمریکا و غرب در منطقه که حیات‌شان به آن بستگی دارد، در تیررس اهداف موشکی ایران است، افزود که ملت ایران با همان اقتدار مقابله با آمریکا، مقابل «جریان سکولار داخلی» ایستادگی می‌کند.
نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی در جمع مردم تربت‌حیدریه تاکید کرد که مشکل آمریکا با جمهوری اسلامی ایران به‌خاطر اصل جدایی‌ناپذیر استکبارستیزی این ملت است و در غیر این صورت این نظام را به مانند سایر نظام‌های جهان پذیرفته و مشکلی ندارد.
او در اعتراض به اینکه برخی افراد نام آمریکا و اروپا را به‌معنای «دنیا» قلمداد می‌کنند و به‌دنبال تعامل با آن در راستای رشد و توسعه اقتصادی هستند، گفت که این نوع نگاه با اصل تفکر انقلابی ملت ایران که بر گرفته از استکبارستیزی است مغایرت دارد.

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵