Categories: خبرها

رویترز خبر فروش هفت فروند ایرباس به ایران را تکذیب کرد

زیتون– خبرگزاری رویترز خبر داد هفت ایرباسی که گفته می‌شود به زودی به ایران می‌آیند، اجاره‌ای هستند و ارتباطی با قرارداد خرید هواپیما از این شرکت ندارند.
علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران، روز گذشته (پنج‌شنبه) از تایید نهایی خرید هفت فروند ایرباس برای اضافه شدن به مجموعه هواپیمایی آسمان و تحویل آنها از اردیبهشت سال آینده خبر داده بود.
زمستان پارسال در جریان سفر حسن روحانی به فرانسه، تفاهم خرید ۱۱۸ فروند هواپیمای ایرباس امضا شد اما بر اساس گزارش رویترز، هفت هواپیمای مورد اشاره وزیر کار ایران جدا از قرارداد ۱۱۸ فروند بوده و به صورت «اجاره‌ای» به شرکت آسمان تحویل داده می‌شود.
به نوشته رویترز، هواپیماهای موضوع قرارداد پاریس برای شرکت «هما» بوده است. سخنگوی شرکت ایرباس هم گفته است که قرارداد فروش هواپیماهای این شرکت به ایران هنوز نهایی نشده و توافق مربوط به هفت فروند هواپیما با ایرباس ارتباط مستقیم ندارد.

Recent Posts

اندیشه‌ اقتصادی علی شریعتی و اعتبارسنجی نقدهای نئولیبرالی

مقدمه در دو دهه اخیرِ پساانقلاب ۵۷، دو جریان فکری نئولیبرال که از یک‌ سو،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

چرا تفاهم صلح با آمریکا را محتاطانه به فال نیک می‌گیرم؟

  خبر هرگونه تفاهم میان ایران و آمریکا، در جامعه‌ای که دهه‌ها زیر سایه تنش،…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

معنای زندگی به روایت شریعتی

  به مناسبت بیست و نهم خرداد سالروز مرگ علی شریعتی متفکر بزرگی که بیش…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای پرمناقشه شریعتی و ساواک

  درامد: آنچه که در این نوشتار ملاحظه می‌کنید، حاشیه‌ای است بر یک گفت‌وگو در…

۲۹ خرداد ۱۴۰۵

کمی «زر» بزنیم

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ترومای جمعی در ایران؛ تحلیل روان‌شناسی اجتماعی سه فاجعه هم‌زمان

جامعه ایران از دی‌ماه تاکنون با سه بحران هم‌زمان و عمیق روبه‌رو شده است: سرکوب…

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵