Categories: خبرها

بازداشت ۳ نفر در ارتباط با حادثه قطارهای مسافری در سمنان

زیتون- قاضی آسیابی، دادستان سمنان از بازداشت سه نفر از عوامل برخورد دو قطار مسافربری خبر داد.
قاضی آسیابی به میزان گفت در جریان رسیدگی به این پرونده «سه نفر از عاملین شامل مسئول مرکز کنترل فرماندهی راه آهن شمال شرق کشور که در شاهرود مستقر است، مسئول مرکز کنترل خطوط و مسئول شیفت مرکز کنترل بازداشت» شدند. به گفته او افراد بازداشت شده «تفهیم اتهام و با صدور قرار تامین روانه زندان شدند».
دادستان سمنان اضافه کرد به دلیل عدم وجود امکانات لازم در سمنان برای شناسایی جساد از طریق دی.ان.ای، اجساد از سمنان به سازمان پزشکی قانونی کشور انتقال داده شده‌اند و اداره پزشکی قانونی تهران مشغول تشخیص هویت اجساد از طریق آزمایش‌های دی.ان.ای است.
آسیابی اضافه کرد با توجه به بررسی های صورت گرفته برای تشخیص هویت اجساد «آمار ۴۴ کشته تایید نمی‌شود و بر اساس مستندات فعلا این حادثه ۳۹ نفر تلفات جانی به همراه داشته است.» او اضافه کرد ۱۰۳ نفر نیز در این حادثه مجروح شدند که «هیچ‌کدام دچار سوختگی نشده‌اند و فقط از ناحیه دست و پا دچار مصدومیت شده‌اند.»

Recent Posts

مسئولیت و اختیار انسان در برابر جهنم و مجازات

زیتون-احمد فعال: یادداشتی را یکی از دوستان لطف کردند و از کانال نقدآگین با عنوان…

۱۰ مهر ۱۴۰۵

انسان دشواری وظیفه است

اگر به ایران برگردم چه خواهم گفت

۱۰ مهر ۱۴۰۵

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵