Categories: خبرها

????همسر علی شریعتی: او را به گروگان گرفته‌اند

زیتون- مطهره پارسی، همسر علی شریعتی، در گفت‌و‌گو با «زیتون» خبر از «وضعیت بحرانی» این زندانی سیاسی داد.
به گفته مطهره پارسی، روزگذشته به علی شریعتی اعلام شد برای مرخصی استعلاجی به بیمارستان چمران اعزام می‌شود، اما امروز این زندانی به بیمارستان طالقانی منتقل شده و در حال حاضر «نه به بیمارستان دیگری انتقال می‌دهند، نه اجازه ترخیص می‌دهند و نه اعزام به زندان. او را گروگان گرفته‌اند.»
مطهره پارسی تاکید کرد که علی شریعتی همچنان در اعتصاب هست و اجازه تزریق سرم و آزمایش نمی‌دهد.
شریعتی از دهم آبان و پس از بازداشت دست به اعتصاب غذا زد. او هنگام بازداشت گفته بود به دلیل این‌که بابت اعتراض به «اسیدپاشی» به زندان محکوم شده دست به اعتصاب غذا خواهد زد و تا زمانی که از این «حکم غیرعادلانه و غیرقانونی» تبرئه نشود، دست از اعتصاب برنمی‌دارد.
همسر علی شریعتی در مورد وضعیت جسمانی این زندانی گفت او «در حالت بحرانی» است و به گفته پزشک «سلول‌های مغزی او در معرض تخریب قرار دارد و هر لحظه امکان از دست رفتن هوشیاری» وجود دارد.
پیش از این دختران میرحسین موسوی و زهرا رهنورد و خانواده مهدی کروبی از او خواسته بودند که به اعتصاب غذا پایان دهد. اخیرا نامه‌ای با امضای بیش از ۴۷۷ نفر از فعالان سیاسی – اجتماهی منتشر شد که از شریعتی درخواست کردند اعتصاب غذای خود را بشکند.
متن کامل این نامه که در سایت کلمه منتشر شده به شرح زیر است:
«ما» با هم آغاز کردیم
از یک نیمه شب تلخ و ادامه دادیم تا هزاران نیمه شب تلخ.
«ما» که می‌گویم بازتعریف همه‌ی ارزش‌هامان بود و تنمان. قرار نبود تنها بمانیم. قرار نبود تنها بجنگیم. در درد هزار بار سر بر شانه هم گذاشته‌ایم و گریسته‌ایم و سر آمد زمستان خوانده‌ایم. شک داری مگر؟ شک داری که زمستان می‌رود و سیاهی‌اش به زغال می‌ماند. شک مکن. تو تن تنها نیستی. جز پروردگاری که چنین امتحان سخت بر ما مقدر کرده ،یک «ما» هم هست. ابراهیم شو. از آتش برون آ. ما هزاران چشم دوخته‌ایم به تو که آتش بر تنت سرد می‌شود.
اشک‌هایمان را قورت می‌دهیم و با ته مانده‌اش روی لب‌های لرزانمان خط می‌کشیم «برمی‌گردد، می‌آید.» به ما چشم بدوز. در آتشیم برادر. در از خود گذر کردگی از پیش تعیین شده در ذهنت ما را مگذار.
آبی بنوش و ظلم را از نهاد دل به صاحب عظمی عدل بسپار.
چشم به راهت هستیم… ما

 

Recent Posts

کشف تنگه هرمز توسط کریستوف ترامپ

شکاف میان حقوق و قدرت؛ نقش جغرافیا در سیاست و حقوق بین‌الملل گاهی در تاریخ،…

۱۱ مرداد ۱۴۰۵

نقش کلیدی دو ولی فقیه در زمینه‌سازی جنگ علیه ایران

ادعای اصلی نگارنده در وجیزهٔ پیشِ‌رو این است که اگر بپذیریم جنگ، پیش از شلیک…

۱۱ مرداد ۱۴۰۵

مجازات مرگ! چند نکته در باره حکم اعدام

حسن یوسفی اشکوری

۰۸ مرداد ۱۴۰۵

تأملی بر فرصت نهفته در ایده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در گرو آشتی با خویشتن

پس از توقفِ عملیاتِ ایالاتِ متحده‌ی آمریکا علیه ایران موسوم به «خشمِ حماسی»، در میانِ…

۰۳ مرداد ۱۴۰۵

تحلیل حقوقی تفکیک مصلحت و مسئولیت در معاهدات بین‌المللی ایران

مقدمهطرح مسئله : تصمیم گیری در خصوص کلان‌مسائل سیاست خارجی که واجد ابعاد پیچیده بین‌المللی…

۰۳ مرداد ۱۴۰۵